Asics hardloopshirts

Asics is een populair sportmerk, maar Asics is vooral heel bekend onder hardlopers. Asics ontwerpt namelijk prachtige hardloopschoenen en hardloopkleding! De hardloopcollectie van Asics is dan ook heel uitgebreid, er is een ruime keuze tussen verschillende modellen, kleuren en maten!

Lees meer…

Producten 25-36 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-36 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Opvallend

Asics maakt vaak gebruik van veer verschillende kleuren, waardoor je als hardloper lekker opvalt! En dat is maar goed ook, want als hardloper val je niet altijd even goed op in het drukke verkeer. Maar ook als je meedoet aan een hardloopwedstrijd is het erg handig, want met zo’n opvallend shirt kunnen jouw supporters je al van verre aan zien komen!

Prestaties

Door het hoge draagcomfort en de bewegingsvrijheid helpen hardloopshirts van Asics je sportieve prestaties te verbeteren! Asics maakt altijd gebruik van de beste technologieën, zoals bijvoorbeeld de Biomorphic Cut voor extra bewegingsvrijheid, MotionDry om het lichaam koel te houden op de warmere dagen of MotionProtect om het lichaam te beschermen tegen allerlei extreme weersomstandigheden.

Hardlooptop of hardloopshirt?

Asics hardloopshirts zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hardlooptop zonder mouwen, een hardloopshirt met korte mouwen of een hardloopshirt met lange mouwen. Een hardlooptop kan bijvoorbeeld fijn zijn voor de warmere zomerdagen, maar in de winter is dit natuurlijk te koud. Als het kouder wordt kun je eerst kiezen voor een hardloopshirt met korte of lange mouwen, maar als het echt kouder wordt is het aan te raden om ook een hardloopjack te dragen!