Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Betula slippers

Betula slippers zijn trendy slippers die gemaakt zijn in opdracht van Birkenstock. Ervaar het comfort van deze slippers en je wilt nooit meer anders. Lees meer…

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Trendy en comfortabel

Betula slippers hebben een anatomisch gevormd voetbed. Het zijn kwalitatieve en ondersteunende slippers met een hip uiterlijk. De Betula teenslippers voor kinderen hebben nog een extra gesp aan de achterkant, zodat de slippers niet van de voet vallen. De slippers bevatten een diepe hielkuil welke de voet houvast en ondersteuning biedt. De licht opstaande rand onder de tenen geeft grip en creëert een natuurlijke manier van lopen.

Het kurk-latex voetbed is gemaakt van natuurlijke materialen. Het voetbed is bekleed met veloursleer, deze neemt vocht op. De hoge rand langs de slippers beschermt de tenen. De voetband van de Betula slippers zijn er in verschillende kleuren.

Smalle, normale of brede voet

Het Duitse merk levert bepaalde modellen in 2 verschillende breedtematen. Aangezien het niet alleen de lengte van de voet is die bij ieder mens verschilt, levert het Duitse merk haar slippers in 2 verschillende breedtematen. Een goede pasvorm is van belang voor optimaal comfort. Alle Betula slippers hebben op het voetbed een plaatje van een voet staan. Een ingekleurde voet staat voor een smalle tot normale voet en een ‘open’ voet staat voor een normale tot brede voet.

De smalle versie wordt in Nederland vaak gezien als de standaard versie. De Nederlandse voeten zijn over het algemeen iets smaller dan de Duitse voeten.

Tip

Pas de Betula slippers als je staat. Bij de tenen en de hiel moet je enkele millimeters ruimte over houden. De tenen en hiel mogen de rand van het voetbed niet raken. Dit heeft ermee te maken dat je tenen speelruimte nodig hebben om vrij te kunnen bewegen tijdens het lopen.

Heb je nog vragen over Betula slippers? Stel ze gerust aan onze klantenservice.