Bolle skibrillen

Een skibril van Bolle is te herkennen aan de perfecte pasvorm en het modieuze uiterlijk. Daarnaast beschikt de Bolle skibril ook nog eens over de juiste functionaliteiten! De skibrillen beschermen je ogen tegen UV straling en zorgen ervoor dat je zicht gedurende de dag goed blijft.

Lees meer...

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goed zicht

Het is belangrijk om goed zicht te hebben tijdens een dagje skiën of snowboarden. De skibrillen van Bolle beschikken over verschillende eigenschappen die allemaal bijdragen aan het draagcomfort of aan het verbeteren van het zicht. Veel skibrillen zijn voorzien van een Modulator lens, een dergelijke lens zorgt ervoor dat de bril zich constant aanpast een de lichtintensiteit. Daarnaast zorgt de anti-fog coating ervoor dat de lens niet beslaat.

De skibrillen van Bolle zijn voorzien van dubbel gezichtsschuim, hierdoor komt er geen koude lucht in de bril en sluit de bril perfect aan op het gezicht! Om toch voldoende ventilatie te creëren in de skibril maakt Bolle gebruik van het Flow-Tech systeem.

Perfect passend

De lens is bevestigd in een flexibel, maar stevig frame. Het frame is berekend op de meest extreme temperaturen en gaat dus niet zomaar kapot! De verstelbare en elastische hoofdband zorgt ervoor dat je de skibril ook gemakkelijk over een helm kunt dragen, maar ook als je geen helm draagt kun je de skibril passend maken voor jouw hoofd.