Brooks hardloopschoenen

Brooks maakt schoenen voor zowel de neutrale loper als de overpronerende loper. De hardloopschoenen van Brooks bieden een geweldige combinatie van stabiliteit en demping.

Lees meer...

Producten 49-65 van 65

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-65 van 65

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hak

Brooks heeft een systeem bedacht om overpronatie te voorkomen, de Progressive Diagonal Rollbar genaamd. De PDR is een extra versteviging onder de hak en is gemaakt van verschillende materialen. De PDR stimuleert een natuurlijke overgang van de hiel naar de teen.

De buitenzijde van de hak van de Brooks hardloopschoenen is opgedeeld in kleinere elementen. Deze elementen kunnen afzonderlijk van elkaar bewegen, waardoor de landing zo comfortabel mogelijk begeleid wordt. Een dergelijke hak wordt ook wel Caterpillar Crash Pad of Heel Segmented Crash Pad genoemd.

Voorvoet

Ook onder de voorvoet is gedacht aan comfort, hier zitten namelijk de Flextra Flex Grooves. Deze toevoeging zorgt ervoor dat je soepel af kunt zetten.

Tussenzool

Brooks gelooft niet in het one-size-fits-all concept, daarom hebben zij DNA schokdemping ontwikkeld. DNA schokdempingis een uniek systeem dat zich constant aanpast aan jouw behoeftes. Iedere loper is immers anders, dus dat vraagt om een specifiek product.