Falke skisokken

De skisokken van Falke zitten zeer comfortabel, niet zo gek dus dat ze zo populair zijn onder wintersporters! De twee belangrijkste voordelen van de Falke skisokken zijn dat ze je voeten lekker warm houden en dat ze je voeten beschermen tegen blaren en ander leed. Lees meer...

Producten 1-24 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Warmte

Bij het woord skisokken denk je natuurlijk gelijk aan lekkere warme voeten! Het is heel belangrijk dat je voeten op een goede temperatuur blijven, want als je voeten koud zijn, heb je waarschijnlijk al snel geen zin meer om verder te skiën of snowboarden.

Bescherming

De skisokken vormen de verbinding tussen je voeten en je skischoenen, het is dus heel belangrijk dat je de juiste skisokken draagt! Door de anatomische vorm van de sokken worden zowel de tenen als de hielen en de schenen goed beschermd, hiervoor is het ook belangrijk om de linkersok (te herkennen aan de L) aan je linkervoet te dragen en de rechtersok (te herkennen aan de R) aan je rechtervoet te dragen. De Falke skisokken zijn naadloos afgewerkt, hierdoor heb je minder kans op blaren!

Draagcomfort

Falke skisokken zitten, mede door de kussentjes bij de enkel en de hiel, heel erg fijn!
Falke skisokken worden veelal gemaakt van natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld Merinowol. Skisokken van Merinowol voeren het transpiratievocht van de voeten direct af, hierdoor blijven de voeten droog en fris.