Inline Skates Online

In onze skateshop vind je een collectie skates van Nijdam en Fila die geschikt zijn voor heren, dames en kinderen. Wij hebben zowel rolschaatsen als inline skates in het assortiment, deze kun je al online bestellen vanaf 29,95. Bestel je inline skates voor 16.00 en wij bezorgen je bestelling al de volgende dag bij je thuis!

 

Verschil inline skates en rolschaatsen

Er bestaan veel verschillende termen voor skates. De een noemt het skeelers, terwijl anderen het weer hebben over rollerblades, rolschaatsen of rollerskates. Al deze termen zijn uiteindelijk te herleiden naar twee types. Je hebt skates die bestaan uit een schoen met daaronder een rij wieltjes in een rechte lijn achter elkaar. Dit type wordt wel inline skates (inline verwijst naar de stand van de wielen op een rij) of skeelers genoemd. Het enige verschil tussen inline skates en skeelers is dat inline skates vier wielen hebben en skeelers vijf. De rem bij deze types zit op de achterkant.

Rollerblades, rolskates en rolschaatsen verwijst naar de skates die bestaan uit een schoen met daaronder vier wielen naast elkaar (twee wielen voor en twee wielen achter). Deze modellen hebben een rem op de voorkant. Waar je voorkeur naar uitgaat heeft te maken met de het doel waar je de skates voor wilt gebruiken. Met de inline skates kun je makkelijker lange afstanden afleggen terwijl de rolschaats weer veel wendbaarder is waardoor je meer kunstschaats oefeningen kunt maken. Wil je nog meer advies over welke inline skate je wilt kopen neem dan contact op met een van onze medewerkers.    

 

X