Mizuno hardloopschoenen

De Mizuno hardloopschoenen zijn geschikt voor iedereen, van de recreatieve tot de gevorderde loper. Niet alleen de neutrale loper, maar ook de overpronerende loper heeft genoeg keuze binnen de collectie van Mizuno.

Lees meer...

Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bovenwerk

Het bovenwerk van de Mizuno hardloopschoenen wordt gemaakt van mesh materiaal, hierdoor ventileert de schoen uitstekend en heb je niet snel last van (te) warme voeten.

Binnen- en tussenzool

Mizuno hardloopschoenen bieden, mede door de Wave technologie, veel demping en stabiliteit. De Wave technologie zorgt ervoor dat de schok (bij het landen) geabsorbeerd wordt, waardoor de kans op blessures aanzienlijk verkleind wordt.

Naast de Wave technologie wordt er in een Mizuno hardloopschoen vaak ook gebruik gemaakt van een U4iC tussenzool. Deze tussenzool zorgt voor een fantastische demping over de gehele lengte van de zool.

Buitenzool

De buitenzool van de meeste Mizuno hardloopschoenen wordt onder andere gemaakt X10 rubber, dit is duurzaam carbonrubber. Het X10 rubber wordt vooral toegepast op plaatsen waar de meeste slijtage verwacht wordt.