Nike jassen

Producten 1-24 van 67

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 67

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maak kennis met de Nike jassen

Dat Nike een uitgebreid assortiment heeft staat buiten kijf, uiteraard vallen daar ook Nike jassen onder. Nike jassen zijn verkrijgbaar in dames, heren en kindermodellen en hebben vaak een stoer en/of sportief uiterlijk. De Nike jassen zijn daardoor dus niet alleen geschikt voor het sporten, maar juist ook de perfecte jas voor tijdens het najaar.

Verschillende modellen Nike jassen

Binnen de Nike jassen vallen ook de hardloopjacks en windrunners die je goed kunt dragen tijdens het sporten. Dit zijn vooral de Nike jassen die je draagt voor, tijdens of na het trainen. Ook heeft Nike wat meer casual jassen in de collectie, dit zijn met name gewatteerde jassen in verschillende lengtes en kleuren. Een gewatteerde jas kan zowel voor dames als voor heren en zeker de laatste jaren is deze soort jas een ware trend!

Hoe vallen Nike jassen?

Check altijd goed van tevoren de maattabel alvorens je de Nike jas besteld! In de meeste gevallen valt de jas goed op maat, mocht dit anders zijn staat dit duidelijk aangegeven. Houd er wel altijd rekening mee dat als je een winterjas koopt het goed is om te bedenken dat je vaak nog een dikke trui onder de jas draagt.