Nike keeperskleding

Een voetbalelftal is niet compleet zonder een keeper en een keeper is niet compleet zonder zijn keeperskleding. De Nike keeperskleding is speciaal ontworpen voor keepers die alle ballen uit het doel houden!

Lees meer...

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nike keepershirt

Als keeper sta je vaak stil wanneer jouw team in de aanval is. De Nike keepershirts zijn gemaakt van een materiaal dat ademt, wind gedeeltelijk tegenhoudt en transpiratievocht afvoert. Zo blijft jouw lichaam warm en droog. Daarnaast ben je tijdens het keepen ook veel in beweging, vaak moet je duiken of een slidings maken om de bal tegen te houden. Daarom zijn de Nike keepershirts ook voorzien van paddings bij de ellebogen, precies op de plek waar je hard op kan vallen. De Nike keeperskleding reguleert dus je lichaamstemperatuur en biedt bescherming tegen schaafwonden en beurse plekken. De Nike keepershirt zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, geel en nog veel meer.

Nike keepershandschoenen

Tijdens het keepen krijgen je handen het flink te verduren. De Nike keepershandschoenen beschermen je handen en vingers. De Nike keepershandschoen vind je met of zonder fingersave. Fingersave beschermt de vingers tegen het naar achter klappen.

Het is belangrijk om de juiste maat Nike keepershandschoenen te kopen. Wanneer er al druk op de naden staat als je de keepershandschoenen aanhebt, zijn ze te klein. Tijdens het keepen komt er een grote druk op de naden te staan en kan de keepershandschoen sneller gaan scheuren. Kijk dus altijd goed naar de bijbehorende maattabel en kies eerder een iets te grote Nike keepershandschoen dan een te kleine.

Tip

Naast je Nike keeperkleding is het ook belangrijk om de juiste voetbalschoenen te dragen tijdens het keepen. Bekijk hier ons assortiment van Nike voetbalschoenen.

Heb je nog vragen over de Nike keeperskleding? Stel ze gerust aan onze klantenservice.