Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Nike kunstgrasschoenen

Nike kunstgrasschoenen zijn op onze site te vinden in verschillende soorten en maten en voor verschillende sporten. Nike kunstgrasschoenen zijn speciaal ontworpen voor de nieuwe maar bekende ondergrond kunstgras. Hiervoor zijn speciale kunstgrasschoenen ontwikkeld waarmee de beste prestaties geleverd kunnen worden. Wil jij ook goede resultaten leveren op originele Nike kunstgrasschoenen? Bekijk dan snel onze collectie om je eigen paar Nike kunstgrasschoenen uit te kiezen.

1-24 van 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-24 van 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom Nike kunstgrasschoenen?

Nike kunstgrasschoenen zijn snel en eenvoudig via onze site te bestellen. Bovendien kun je bij ons profiteren van zeer hoge kortingen! Nike levert naast sportaccessoires en sportkleding ook sportschoenen. Dus ook Nike kunstgrasschoenen. Voordat je op kunstgras gaat spelen moet je goed voorbereid zijn. Kunstgras vraagt ander schoeisel dan normaal gras. Kunstgrasschoenen zijn nog niet heel oud, omdat het fenomeen kunstgras nog niet zo lang bestaat.

Kunstgras wordt voornamelijk als ondergrond gebruikt bij het hockey, korfbal en voetbal. Het is een kunstmatige variant van echt gras en wordt onder meer in de sportwereld toegepast als gewoon gras niet toereikend is. Hiervoor moesten dus aparte schoenen ontworpen worden die goed getijen bij die nieuwe ondergrond.

De Nike kunstgrasschoenen zijn voorzien van kleine noppen onder de schoen. Deze noppen zorgen voor genoeg grip zodat je niet uitglijdt bij het rennen. Neem bij het kiezen altijd een kunstgrasschoen waar zoveel mogelijk noppen aan de onderkant zitten. Dit voorkomt uitglijden en daarmee blessures. Verder zijn de kunstgrasschoenen licht van gewicht en duurzaam. Wanneer je vandaag voor 22.00 uur nieuwe Nike kunstgrasschoenen besteld, heb je die morgen al in huis!