Nike kunstgrasschoenen

Nike kunstgrasschoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten! Zoals de naam al doet vermoeden zijn de kunstgrasschoenen van Nike speciaal ontworpen om op een ondergrond van kunstgras te sporten.

Lees meer...

Producten 1-22 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-22 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sporten

Kunstgras wordt voornamelijk als ondergrond gebruikt bij hockey, korfbal en voetbal. Het is een kunstmatige variant van echt gras en wordt onder meer in de sportwereld toegepast als gewoon gras niet toereikend is.

Kunstgras

Kunstgras is net even anders dan gewoon gras, daarom is het ook belangrijk om speciale sportschoenen hiervoor aan te schaffen! Kunstgrasschoenen hebben een zool met meer noppen dan een gewone voetbalschoen, maar de noppen van een kunstgrasschoen zijn wel een stukje korter. Op gewoon gras is het belangrijk dat je goede grip hebt, zodat je niet snel uitglijdt. Maar kunstgras is veel stugger, op deze ondergrond zou je met lange noppen zomaar een lelijke blessure op kunnen lopen!

Kleuren

Tegenwoordig zijn kunstgrasschoenen allang niet meer alleen in de kleur zwart verkrijgbaar. De kunstgrasschoenen kun je dus ook kiezen in een ander kleurtje, zoals bijvoorbeeld, blauw, oranje, rood of wit. Hierdoor kun je sportschoenen kiezen die bij jouw clubtenue passen, zo maak je je outfit natuurlijk helemaal af!

Tips

Ben je op zoek naar schoenen voor een andere sport? Kijk dan eens bij Nike sportschoenen.

Ben je op zoek naar Nike voetbalschoenen? Bekijk dan snel onze collectie Nike voetbalschoenen.