Nike sneakers heren

Nike heeft prachtige sneakers voor heren, deze zijn inmiddels ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken! Nike heeft een grote collectie met echte oldtimers, zoals bijvoorbeeld de Nike Air Max, de Nike MD Runner en de Nike Air Force. Maar Nike brengt ieder jaar ook weer veel nieuwe modellen op de markt. Lees meer...

Producten 49-69 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-69 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Populair

Misschien is de herkenbaarheid wel de kracht van de Nike sneakers. Iedere sneaker van Nike heeft namelijk het bekende logo, de Nike swoosh, op de zijkant staan. Dit zag je al bij de allereerste Nike Air Max en nog steeds komt het logo op dezelfde manier terug. Nike blijft hun sneakercollectie constant updaten en aanvullen. Er zijn bijvoorbeeld ook sneakers die helemaal zwart of wit zijn, waardoor de sneakers zelfs chique ogen! Maar natuurlijk zijn er ook heel veel modellen in allerlei kleuren.

Sportief vs. casual

Nike sneakers zijn oorspronkelijk bedoeld voor sportieve doeleinden, maar door de jaren heen zijn de sneakers ook steeds meer geaccepteerd in het dagelijks leven. Je kunt dus prima naar school of een avondje op stap met deze mooie sneakers van Nike. En als je tijdens de pauze even een balletje wilt trappen, dan kan dat natuurlijk ook prima met deze sneakers!

Duurzaam

Nike sneakers worden gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen, hierdoor kun je jaren plezier hebben van deze sneakers! Daarnaast hebben de sneakers ook nog eens hele fijne eigenschappen, zoals een zeer comfortabele pasvorm, het lichte gewicht en de ventilerende werking.