Nike tassen

Nike tassen zijn niet alleen heel handig om je sportspullen in te vervoeren, maar je kunt ze ook gebruiken om je spullen mee te nemen naar werk of naar school! Nike tassen zijn zeer stevig en sterk, je kunt er dan ook jaren plezier van hebben! Lees meer...

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kenmerken

Nike tassen worden gemaakt van de beste materialen, daardoor blijven ze heel lang goed. De keuze voor een Nike tas is dus ook een duurzame keuze! De tassen hebben vaak handige (afsluitbare) vakjes, waardoor je al je spullen gemakkelijk mee kunt nemen en ook snel op kan zoeken. Kenmerkend voor de Nike tassen is de Swoosh, het logo van Nike. Dit logo is wereldwijd bekend en beroemd en ooit voor maar 35 dollar ontworpen!

Lifestyle vs. sport

Nike heeft haar tassen voor allerlei doeleinden ontworpen. Zo is er bijvoorbeeld de Nike voetbaltas, deze tas heeft een speciaal vak voor de voetbalschoenen en andere vakken voor kleding en accessoires. De Nike rugzakken zijn, vanwege hun stevigheid, perfect voor de zware boeken die je op school bij je moet hebben. Ook zijn er tassen die sportief en hip tegelijk zijn, zodat je geen keuze hoeft te maken tussen functioneel of modern!