Nike voetbalschoenen junior

De junior voetbalschoenen van Nike zijn goede voetbalschoenen voor jonge voetballers! Kinderen vinden het vaak fantastisch om mooie en opvallende voetbalschoenen te dragen, daarom zijn de Nike voetbalschoenen junior verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Lees meer...

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Opvallend en kleurrijk

Natuurlijk zijn de voetbalschoenen verkrijgbaar in het zwart, maar daarnaast kun je ook kiezen voor zilveren, blauwe, oranje, rode of witte voetbalschoenen! En of je nu op zoek bent naar leren voetbalschoenen of synthetische voetbalschoenen, je kunt het allemaal vinden in de collectie van Nike!

Junior voetbalschoenen

De Nike voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in alle kindermaten, bij Nike kun je dus terecht voor iedere leeftijdscategorie! Nike maakt voor het ontwerpen van de voetbalschoenen steeds gebruik van de nieuwste technologieën, zodat jouw prestaties op het veld ook steeds beter worden!

Ondergrond

Voor verschillende ondergronden zijn verschillende voetbalschoenen verkrijgbaar, zo zijn er voetbalschoenen voor gewoon gras, voetbalschoenen voor kunstgras en voetbalschoenen voor in de zaal. De verschillende ondergronden hebben allemaal andere eigenschappen, om blessures te voorkomen is het heel belangrijk om de juiste schoenen aan te schaffen! Meer informatie hierover lees je hier.