Puma trainingspak

Puma is één van de grootste sportmerken ter wereld, niet zo gek dus dat zij gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van goede trainingspakken! Een trainingspak is ideaal om te dragen tijdens de warming-up, tijdens de koude trainingen in de winter of als je wissel zit. De Puma trainingspakken staan niet alleen bekend om hun comfortabele pasvorm, maar ook om het mooie design.

Lees meer…

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een Puma trainingspak?

Een Puma trainingspak bestaat uit een trainingsjasje en een trainingsbroek. De pakken zijn gemaakt van polyester en bieden veel bewegingsvrijheid tijdens het sporten. Over het algemeen bevatten de Puma trainingspakken elastische boorden en een elastische band met aantrekkoord aan de bovenzijde van de trainingsbroek, waardoor de trainingspakken goed op het lichaam aansluiten. Aan de onderkant van de broekspijpen van veel Puma trainingsbroeken bevinden zich ritsen, hierdoor kan de broek gemakkelijk aan- en uitgetrokken worden.

Waarom een Puma trainingspak?

Trainingspakken zijn comfortabel, functioneel en praktisch! Tijdens de warming-up houden ze je spieren warm, zodat je spieren gestaag op kunnen warmen en de kans op blessures verkleind wordt. Maar ook als je net klaar bent met sporten is het verstandig om een trainingspak te dragen. Het trainingspak zorgt er dan voor dat je lichaam niet te snel afkoelt, waardoor het herstel van je spieren bevorderd wordt. Puma trainingspakken worden gemaakt van ademende materialen, waardoor transpiratievocht direct afgevoerd wordt naar buiten en je het dus niet snel te warm of juist te koud zult krijgen. Puma trainingspakken helpen jou om optimaal te presteren!