Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Puma trainingspak

Puma is één van de grootste fabrikanten van sportartikelen ter wereld. Trainingspakken zijn een van de specialiteiten van het merk. Bij de productie van Puma trainingspakken staan bewegingsvrijheid en comfort centraal. Op zoek naar een Puma trainingspak? Lees meer…

1-24 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het merk

Puma heeft als missie een betere wereld te creëren die veiliger, vrediger en creatiever is dan de wereld die we nu kennen. Puma blijft trouw aan deze missie door zich, bij alles wat zij doet, af te vragen of er wel eerlijk, rechtvaardig, positief en creatief te werk wordt gegaan. Elke Puma collectie wordt ontwikkeld met deze missie in het achterhoofd.

De waarden van Puma zijn: vrijheid, creativiteit, duurzaamheid en innovatie.

Materiaal

Een Puma trainingspak bestaat uit een trainingsjasje en een trainingsbroek. De pakken zijn gemaakt van polyester en bieden veel bewegingsvrijheid tijdens het sporten. Over het algemeen bevatten de pakken elastische boorden en een elastische tailleband met aantrekkoord, waardoor de pakken goed op het lichaam aansluiten. Aan de onderkant van de broekspijpen van veel Puma trainingsbroeken bevinden zich ritsen. Hierdoor kan de broek gemakkelijk aan- en uit getrokken worden.

De Puma trainingspakken zijn voorzien van het Puma Cat logo.

Tip

Was het Puma trainingspak direct na het sporten. Zo krijgt transpiratievocht geen kans om in de te trekken en worden blijvende nare geuren voorkomen. Gebruik geen wasverzachter en hang het trainingspak op om te drogen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!