Speedo badpak

Speedo badpakken combineren een zeer sterke kwaliteit met een mooie uitstraling en daarnaast zitten de badpakken ook nog eens heel comfortabel! Speedo is één van de populairste merken op het gebied van zwemkleding. Lees meer…

Producten 1-24 van 89

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 89

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Materiaal

Een Speedo badpak is duurzaam, comfortabel en heeft een goede pasvorm. Speedo badpakken worden gemaakt van een stof die goed ademt en snel droogt. Speedo heeft onderzoek gedaan naar hoe zwemkleding kan bijdragen aan de perfecte lichaamspositie. Zo zijn er Speedo badpakken die figuur corrigerend zijn, die de borsten ondersteunen en die de buik onder controle houden.

Technologieën

Speedo heeft verschillende technologieën ontwikkelt, hierdoor presteren de Speedo zwempakken nog beter! De Endurance technologie zorgt er bijvoorbeeld voor dat het zwempak 100% chloor-bestendig is, hierdoor behoudt het zwempak zijn kleur en vorm. Ook de Sculpture technologie wordt veel gebruikt, deze techniek zorgt voor optimale ondersteuning van het lichaam.

Functioneel en mooi

De Speedo badpakken zijn er in allerlei kleuren voor zowel dames als meisjes. Val je niet graag op, ga dan voor een badpak van Speedo in een neutrale kleur. Maar Speedo maakt ook badpakken met een vrolijke kleur of een hip design. Het is maar net waar jij je prettig in voelt!

De ‘’rug’’ van een Speedo badpak kan verschillend zijn. Er zijn badpakken met de zogenoemde X-back. Bij dit badpak zijn de schouderbanden in het midden aan elkaar gemaakt. Deze badpakken zorgen voor bewegingsvrijheid, flexibiliteit en comfort. Ook zijn er badpakken met verstelbare schouderbandjes, hierdoor kun je het badpak helemaal passend maken!

Tips

Tijdens het zwemmen ben je constant in beweging, het is daarbij erg belangrijk dat het badpak dan goed blijft zitten. Steek daarom je handen hoog in de lucht, als je een badpak gaat passen. Het is de bedoeling dat het badpak ook dan nog comfortabel en goed zit!

Omdat een badpak in het water ruimer wordt, moet een droog badpak een beetje strak zitten. Kies een badpak in je confectiemaat, dit is vaak ook de juiste maat voor een badpak!