Superdry jassen

In ons assortiment vind je de beste Superdry jassen tegen de scherpste prijzen. En zeg nou eerlijk, een mooie Superdry jas maakt jouw ski outfit toch helemaal af! Maar naast er goed uitzien is het ook belangrijk dat jouw Superdy jas de juiste eigenschappen heeft om jou warm te houden op de piste. Lees meer...

Producten 1-24 van 60

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 60

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat moet de ski jas doen?

De Superdry jassen zijn gemaakt om actief in te kunnen wintersporten. De ski jassen zijn gemaakt van ademende materialen waardoor je het niet snel te heet zult hebben tijdens een afdaling. Wanneer je in de lift zit houdt de ski jas de warmte juist vast zodat je het niet koud krijgt. Daarnaast zijn de Superdry jassen langer, zodat deze niet opkruipt als je beweegt en de mouwen zijn wijder bij de ellebogen voor extra bewegingsvrijheid.

De extra’s

Veel Superdy jassen hebben handige extra’s. Zo hebben ze een handig zakje op de mouw waar je de skipas in kunt doen, een afneembare capuchon en zijn de mouwen voorzien van duimgaten zodat de mouwen niet opkruipen terwijl je bezig bent. In de binnenkant van de Superdry jassen bevindt zich nog een sneeuwvanger, die het sneeuw buitenhoudt als je ten val komt.

Tip

Maak jouw Superdry winterport outfit helemaal compleet door de Superdry jas te combineren met een Superdry skibroek, Superdry muts en met een paar Superdry handschoenen!