Tenson jassen

Deze Tenson jassen zijn uitermate geschikt voor activiteiten die veel energie kosten en bieden je bescherming tegen de kou en wind. Daarnaast staan de Tenson jassen bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en haar technische snufjes. Lees meer…

Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Technische Tenson jassen

De Tenson jassen zijn goed te gebruiken in koude klimaten en in de winter, denk bijvoorbeeld niet alleen aan een wintersport vakantie maar ook tijdens een outdoor vakantie komt een Tenson jas goed van pas. De Tenson jassen blijven namelijk bij grote inspanningen comfortabel zitten. Uiteraard zijn de jassen waterdicht en houden ze de wind tegen. Daarnaast wordt transpiratievocht naar buiten afgevoerd waardoor het lichaam droog en warm blijft.

Veel van deze Tenson jassen zijn voorzien van technische snufjes zoals bijvoorbeeld het Recco Reddingssysteem. Dit speciale apparaatje maakt het mogelijk om de jas op te sporen in bijvoorbeeld een lawine. Het Recco Reddingssysteem werkt zonder batterijen en is dus een mooie toevoeging om op wintersport te dragen!

Tip

Door je Tenson jas te combineren met een Tenson skibroek en een Tenson skihelm ben je helemaal wintersport klaar!