Tenson skibroek

Tenson ontwerpt vooral kleding voor het actieve buitenleven, naast de functionaliteit vindt Tenson de uitstraling van het kledingstuk ook heel belangrijk! De skibroek moet bijvoorbeeld niet alleen maar warm zijn, maar moet er ook leuk uit zien. Lees meer...

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Warm en droog

De skibroeken van Tenson zitten comfortabel en houden het lichaam droog! De skibroeken worden namelijk gemaakt van 100% polyester, dit is een waterdicht materiaal. De getapete naden zorgen ervoor dat er ook op deze cruciale punten geen water de broek in kan lopen. Tenson maakt gebruik van verschillende technologieën, zoals bijvoorbeeld MPC Extreme, deze technologie zorgt ervoor dat de skibroek zowel waterdicht als ademend kan zijn. Sommige skibroeken van Tenson hebben ventilatieritsen aan de zijkanten, waardoor er ook voldoende frisse lucht de broek in kan stromen.

Handig

De skibroeken van Tenson zijn ook nog eens heel handig! Ze zijn namelijk voorzien van zakken met een ritssluiting, zodat je niet per sé een rugzak mee hoeft te nemen. De broeken hebben een verstelbare tailleband, waardoor je de broek altijd passend kunt maken. En veel skibroeken van Tenson hebben de mogelijkheid om verstelbare salopettes te bevestigen of hebben vaste verstelbare salopettes, je hebt dus nooit meer last ven een skibroek die afzakt!