Teva Sandalen

Teva sandalen kun je herkennen aan de robuuste bandjes en de goede zool! Maar Teva heeft tegenwoordig ook hele hippe modellen, waardoor de Teva sandaal niet alleen heel populair is bij mannen, maar ook bij vrouwen! Lees meer...

Producten 1-24 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende modellen

De Teva Hurricane is het bekendste model van Teva, deze sandaal kenmerkt zich door de dikke zool en de stoere banden. Maar Teva heeft inmiddels bewezen dat comfort heel goed samen kan gaan met fashion, zij hebben namelijk ook veel hippe modellen ontwikkeld. De sandalen van Teva zijn dus allang niet meer alleen bestemd voor hiking, maar je kunt ze ook gewoon casual dragen!

Voor alle leeftijdscategorieën

Teva sandalen bieden goede ondersteuning aan de voeten, mede daardoor zijn ze ook zeer geschikt voor kleine kinderen die pas net leren lopen. Maar ook mannen, vrouwen, jongens en meisjes dragen deze sandalen heel graag.

Op reis

Teva sandalen zijn uitgevonden door een gids in de Grand canyon, ze zijn dan ook zeer geschikt voor op reis! Veel backpackers verkennen de wereld op deze fijne sandalen. Met de Teva sandalen kun je gemakkelijk een lange wandeling mee maken en ze zijn zelfs waterbestendig.