Maak kennis met Slip-ins van Skechers

Kan je moeilijk stilzitten en ben je het liefst de hele dag lekker actief bezig? Dan zijn de schoenen van Skechers sowieso een match! Skechers heeft nu een nieuw model gelanceerd, de Skechers Slip-ins, een schoen die je echt in alle gemakken voorziet. Welke gemakken dat precies zijn, lees je hieronder!

Wat maakt Skechers zo fijn?

Laten we bij het begin beginnen want misschien is Skechers een nieuw merk voor je. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt het merk stijlvolle en comfortabele schoenen boordevol kwaliteit. Je kan Skechers dagelijks dragen naar je werk maar ook in je vrije tijd zonder dat je last van je voeten krijgt. De speciale technologieën in de binnenzool zorgen ervoor dat de schoenen heerlijk lopen. De Memory Foam in de binnenzool vormt zich helemaal naar jouw voeten en voelt ook nog eens erg comfortabel en zacht aan. De Skechers Slip-Ins hebben de Air-Cooled Memory Foam waardoor schokken tijdens het lopen goed worden opgevangen. Kortom: hier wordt iedereen mens blij van?

Waarom moet jij de Skechers Slip-ins hebben?

Zoals Skechers zelf aangeeft, met de Skechers Slip-ins hoef je niet meer bukken en je veters te strikken. Stap in en loop weg zonder je schoen ook maar met één vinger te hebben aangeraakt. Makkelijk toch? De Slip-ins zijn gemakkelijk aan te trekken met de Stretch Fit en de exclusieve Heel Pillow houdt jouw voet stevig op zijn plek tijdens het lopen. De Skechers Slip-Ins hebben de Air-Cooled Memory Foam waardoor schokken tijdens het lopen goed worden opgevangen. Ze zijn gemaakt van 100% veganistische materialen en zit er een keer een vlek op? Geen paniek! De Slip-ins kunnen namelijk in de wasmachine. Als je dus echt van gemak houdt, lekker veel stappen zet op een dag en je geen tijd wilt verliezen met het aan- en uittrekken van je schoenen, dan zijn de Slip-ins perfect voor jou!

In de Skechers Slip-ins collectie vind je zowel voor dames als voor heren een uitgebreid assortiment. Van een instapmodel met veters tot een model in een lekker fris tintje. Of ga je toch eerder voor een printje? Welk model ook in jouw winkelwagen gaat, je zal er geen spijt van krijgen!