Ellesse

Producten 49-72 van 194

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-72 van 194

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ellesse

Hoewel het Italiaanse merk Ellesse al is opgericht in de jaren '50, is het eigenlijk pas sinds de laatste jaren bekend bij het grote publiek. Ellesse staat vooral bekend om hun sportieve stijl in combinatie met strakke designs en functionele materialen, waardoor Ellesse in de sportwereld al veel langer een bekende naam was!

Wat is Ellesse voor merk?

Het merk Ellesse is opgericht door kleermaker Leonardo Servadio en dan zie je misschien ook al waar het merk zijn naam aan te danken heeft, namelijk aan de initialen van zijn naam (L.S.). Het viel Servadio op dat er nauwelijks hippe skikleding te verkrijgen was en daar zou hij verandering in gaan brengen! Onder de naam Ellesse begon Servadio met het ontwerpen en fabriceren van moderne skikleding en dit bleek een schot in de roos te zijn. Binnen no-time kende iedereen in Italië het merk Ellesse en breidde Servadio zijn assortiment uit met een kleurrijke schoenenlijn. Daarna volgde al snel een elegante tenniscollectie en later heeft Ellesse steeds meer lifestylekleding aan de collectie toegevoegd.

Ellesse als designermerk

De stijl van Ellesse kun je niet in één woord omschrijven. De kleding van Ellesse is een mix van sobere elegantie en tijdloze klasse! De felle kleuren worden veelal gecombineerd met rustigere kleuren, zoals bijvoorbeeld zwart, wit en grijs, waardoor alle kleding van Ellesse onopvallend opvallend is. Uiteraard wordt alle kleding met de grootste zorg ontworpen en van de beste materialen gemaakt, waardoor Ellesse altijd geassocieerd wordt met goede kwaliteit.

Ellesse logo

Het logo van Ellesse is vaak prominent aanwezig op de kledingstukken en hoewel de kans groot is dat je het logo kent, weet je wellicht niet wat er precies te zien is op het logo. Het logo neemt ons mee terug naar de beginjaren van Ellesse, toen het merk nog vooral gericht was op wintersport en tennis. Het logo stelt namelijk een tennisbal voor, waar twee punten van ski's op te zien zijn.

Ellesse shirts

Ellesse maakt kleding voor zowel jongens als meisjes en voor zowel heren als dames, vooral de shirts van Ellesse zijn erg geliefd bij alle leeftijden! De katoenen shirts hebben veelal een rustige uitstraling en juist dat maakt ze bijzonder. De Ellesse shirts geven jouw outfit een sportieve boost, je kunt de shirts dan ook heel eenvoudig combineren met een mooie jeans en een paar leuke sneakers.

Ellesse truien

De truien van Ellesse nemen je weer even mee terug naar de jaren '80 en '90! De Ellesse truien hebben veelal een vintage ontwerp met leuke retro kleuren en zijn momenteel weer helemaal hip. De truien wordt door dames moeiteloos gecombineerd met leuke maxirokken en heren kunnen hun outfit een casual touch geven door de Ellesse trui bijvoorbeeld op een mooie chino te dragen.