Hydrapak

Geen producten gevonden voor deze selectie.

HydraPak

HydraPak drinksystemen zijn licht van gewicht en je kunt ze supermakkelijk opbergen als ze leeg zijn! De HydraPak flessen zijn namelijk zo soepel, dat je ze heel klein op kunt vouwen en ze dus bijna geen ruimte innemen in je tas. HydraPak is jouw beste maatje tijdens lange wandelingen en dagjes uit!

Functionele flessen

HydraPak streeft ernaar om een zo gebruiksvriendelijk drinksysteem op de markt te brengen en daar zijn ze nu al in geslaagd! De HydraPak flessen zijn door hun design namelijk heel gemakkelijk mee te nemen en daarnaast zijn ze ook nog eens heel duurzaam.

Duurzame flessen

In tegenstelling tot veel bidons wordt er bij de HydraPak drinksystemen geen gebruikgemaakt van de giftige stoffen BPA en PVC. De flessen van HydraPak worden namelijk gemaakt van het sterke materiaal TPU, hierdoor blijft jouw drankje smaken zoals het hoort en krijg je dus ook geen slechte stoffen binnen.

Handige flessen

De flessen van HydraPak zijn speciaal ontwikkelt om het drinken tijdens het fietsen, hardlopen en wandelen gemakkelijker te maken! Er zijn dan ook niet alleen drinksystemen van HydraPak verkrijgbaar, maar ook een aantal flessen die heel geschikt zijn om te vullen met sportgels. Dankzij het flexibele materiaal zijn de flessen eenvoudig op te rollen en weg te steken als ze leeg zijn en bovendien zijn ze ook nog eens heel eenvoudig schoon te maken!