Tiempo

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Perfecte aanname

De Nike Tiempo voetbalschoenen kenmerken zich door comfort en staan bekend als de schoenen voor de perfecte balaanname. De Nike Tiempo Legend voetbalschoenen zijn toppers uit deze lijn. Deze schoenen hebben een bovenwerk van kangoeroeleer wat goed naar je voeten vormt. Dit materiaal zorgt ook voor de perfecte balcontrole. Daarnaast bevatten de Legend voetbalschoenen een interne kooiconstructie bij de middenvoet. Deze constructie vermindert verschuiven. De Legend voetbalschoenen hebben een flexibele zool die meebeweegt met je voet. Dit zorgt voor veel stabiliteit, grip en comfort.

Eigenschappen

De Tiempo lijn van Nike bestaat uit meerdere uitvoeringen. Elke uitvoering heeft zijn specifieke eigenschappen. Hieronder vind je de eigenschappen per uitvoering:
 • Tiempo Legend VI: leren Hypershield bovenwerk, perfecte pasvorm
 • Tiempo Legacy: oppervlak met speciale structuur, perfecte balaanname
 • Tiempo Mystic: verankerde tong, comfortabele pasvorm
 • Tiempo Genio: natuurlijk leer, meer comfort
 • Tiempo Rio II: synthetisch leer, meer comfort

 • Technologieën

  Nike past verschillende technologieën toe welke een extra dimensie geven aan de voetbalschoenen. De All Conditions Control technologie zorgt bijvoorbeeld voor consistente controle in alle weersomstandigheden. Doordat het bovenwerk een speciale materiaalbehandeling heeft ondergaan, is dit bovenwerk beschermd tegen alle weersomstandigheden. Alle schoenen uit de Tiempo lijn hebben doorgestikt foam. Dit zorgt voor een optimaal balgevoel en goede demping.

  Type veld

  De Tiempo lijn biedt uitvoeringen aan voor het spelen op verschillende ondergronden. Zo zijn er schoenen die geschikt zijn voor een stevige ondergrond (natuurlijk gras) en voor zachtere ondergronden (natte en modderige velden). Verder zijn bepaalde modellen geschikt voor het spelen op kunstgras, turf of synthetische ondergronden. Tot slot zijn er de modellen die geschikt zijn voor in de zaal of andere indoor ondergronden.

  Tip

  Nike heeft meerdere lijnen voetbalschoenen op de markt gebracht. Ga voor die lijn die bij jou als speler en persoonlijkheid past.

  Alle Tiempo voetbalschoenen zijn uitgebreid omschreven, zodat je weet welke eigenschappen de schoenen bevatten. Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!