PFM Underwear

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cover your ass

Bij PFM draait het allemaal om details en kwaliteit. Topsporters zoals Rico Verhoeven, Sebastiaan Verschuren en Raymon van der Biezen hebben zich aan dit merk verbonden en willen ook op alle punten hoog scoren en de beste kwaliteit brengen.

Rico Verhoeven

De samenwerking tussen Rico Verhoeven en PFM is een partnership voor de lange termijn waarin intensief wordt samengewerkt. Rico heeft, samen met het vrouwelijke design team, een eigen collectie mogen ontwerpen. Deze speciale limited Rico Verhoeven collectie by PFM underwear wordt in het najaar 2017 gelanceerd. Deze collectie bestaat uit drie designs, en achter iedere boxershort zit een eigen Rico verhaal.

Naast de RV collectie heeft PFM drie vaste collecties. De Basic collectie bestaat uit boksers in de kleuren zwart en grijs, de boxers uit de Color collectie hebben meer opvallende kleuren en de boxershorts uit de Signature collectie zijn voorzien van onderscheidende prints.

Voor jezelf of juist voor een ander!

De PFM boxershorts hebben een uitstekende pasvorm, zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en perfect afgewerkt. De designs zijn opvallend, modieus en onderscheidend. Ook de verpakking van de boxershorts staat voor kwaliteit. Gebaseerd op sigarettenpakjes zijn de boxers verpakt in compacte, strakke doosjes, voorzien van leuke teksten. Dit maakt dat PFM Underwear ook nog eens leuk is om cadeau te doen!

De boxershorts zijn 'designed by women for men'. Vrouwen weten immers hoe ze hun man willen zien: vol zelfvertrouwen in een goede boxershort!