Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Mizuno indoorschoenen technologieën

Mizuno Dynamotion Groove Dynamotion Groove
Innovatieve constructie van de zool met speciaal ontworpen flex groeven om de stabiliteit te verbeteren en de wendbaarheid te vergroten.
Mizuno Wave for Indoor Wave for Indoor
Unieke technologie die zowel voor demping als stabiliteit zorgt voor elk type speler.
Mizuno Intercool Intercool
Mizuno's Intercool technologie brengt de lichaamstemperatuur omlaag door een ingenieus vochtafvoersysteem. Het is verwerkt in een lichtgewicht microvezel die zo bewerkt is dat het de luchtstroom verbetert, waardoor het een koelend effect heeft.
Mizuno AIRmesh for Indoor AIRmesh for Indoor
Biedt het beste qua ademend vermogen en comfort van het binnenwerk.
Mizuno Pownce Pownce
Mizuno's lichtste tussenzool. Dit materiaal heeft een uitstekend comfort en veerkracht.
Mizuno AP+ for Indoor AP+ for Indoor
Geweldige demping door Mizuno's tussenzoolmateriaal. Meer demping en comfort waardoor je schoen nieuw blijft aanvoelen door de enorme verbetering in duurzaamheid.
Mizuno Dynamotion Fit for Indoor Dynamotion Fit for Indoor
Combinatie van schoentechnologieën die een bovenwerk creëren dat naadloos met de voet mee beweegt, zodat drukpunten verleden tijd zijn en je meer comfort ervaart.
Mizuno SR Touch for Indoor SR Touch for Indoor
Een nieuw, geavanceerd dempingmateriaal dat lichter is, de schok beter absorbeert en een groter reboundeffect heeft. Het zorgt voor een soepele en snelle afwikkeling.
Mizuno D-Flex Groove D-Flex Groove
Verhoogde flexibiliteit en stabiliteit voor snelle bewegingen aan de buitenzijde door een diagonale groef in het midden van de schoen. Zo wordt de speler op maximale snelheid en kracht gezet door een efficiënte overdracht van de natuurlijke beweging van het lichaam en de verschuiving in de gewenste richting.