Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedenktijd  14 dagen bedenktijd Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Mizuno hardloopschoenen technologieën

Mizuno Wave technologie Wave technologie
De Wave technologie, geïnspireerd door de natuur, is de meest effectieve tussenzool technologie. De unieke vorm van de Wave plaat verdeelt de krachten bij het neerkomen van de voet voor een zachter, gedempter gevoel bij elke stap.
Mizuno Smoothride Smoothride
Uniet ontwerp van de zool van een schoen om, van hiel tot teen en bij elke stap, een soepele, schommelstoelachtige afwikkeling te creëren.
Mizuno VS-1 VS-1
Schokabsorberend dempingmateriaal in de voorvoet. Verlengt ook de levensduur van de schoen.
Mizuno SR Touch SR Touch
Nieuw en verbeterd dempingmateriaal dat lichter is, de schok beter absorbeert en sneller weer zijn oorspronkelijke vorn aanmeemt. Dit maximaliseert het rebound-effect en zorgt voor een soepele en snelle afwikkeling.
Mizuno Pebas Rnew Pebas Rnew
Een Wave plaat van Pebax Rnew is gemaakt van een duurzame kunststof vervaardigd uit biobrandstoffen. Dit betekent een lagere uitstoot van CO2 met behoudt van alle functionele eigenschappen.
Mizuno Intercool Intercool
Koel en droog. Mizuno's Intercool zorgt voor de afvoer van warmte en transpiratievocht tijdens het hardlopen door een ventilatiesysteem over de gehele lengte van de tussenzool door middel van ventilatiekanalen.
Mizuno AIRmesh AIRmesh
Ademend en koel. AIRmesh zorgt voor een hoogwaardig ademend vermogen in elke runningschoen om de voet koel te houden en de levensduur van de schoen te verlengen.
Mizuno X10 X10
Duurzaamheid en grip. Het meest duurzame X-10 carbon rubber van Mizuno op plaatsen waar de meeste slijtage te verwachten is en om de grip bij een hiellanding te vergroten.
Mizuno AP+ AP+
AP+ versterkt de eigenschappen van het originele AP. Het geeft een verbeterde rebound en een veerkrachtiger gevoel. Dit vergroot de duurzaamheid van de demping terwijl het lichte gewicht behouden blijft.
Mizuno U4iC U4iC
Een unieke samenstelling van tussenzool materiaal dat net zo veel demping geeft als Mizuno's AP+, maar wel ongeveer 30% lichter is, met behoud van alle comfort en functionaliteiten.
Mizuno U4iC-X U4iC-X
Licht evolutionaire tussenzool zorgt voor meer veerkracht, meer energieoverdracht en gemakkelijkere en soepelere afwikkeling door een grotere rebound. Dit zorgt voor de meest comfortabele en energierijke run voor de hardloper ooit.