Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedenktijd  14 dagen bedenktijd Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Mizuno voetbalschoenen technologieën

Mizuno D-Flex Groove D-Flex Groove
Een diagonale groef bij de midvoet stelt de speler in staat om bij maximale snelheid en kracht te draaien door efficiënt gebruik te maken van de natuurlijke beweging van het lichaam in diezelfde richting.
Primeskin
Een Primeskin bovenwerk heeft dezelfde soepelheid en directe gevoel als kangoeroeleer, met de extra toegevoegde waarde van een verbeterde duurzaamheid en pasvorm.
R-Fibre Control
Vezel in het bovenwerk om overbodig strechen te verminderen en om de voet veilig op zijn plek te houden bij het draaien en accelereren.
Mizuno Wave for Indoor Wave for Boots
Unieke technologie die zowel voor demping als stabiliteit zorgt voor elk type speler.
Mizuno Intercool Intercool
Mizuno's Intercool technologie brengt de lichaamstemperatuur omlaag door een ingenieus vochtafvoersysteem. Het is verwerkt in een lichtgewicht microvezel die zo bewerkt is dat het de luchtstroom verbetert, waardoor het een koelend effect heeft.
Removable INSOCK
Anatomische gevormde insock voor comfort en demping.
Mukaiten
Wat is het? Een panel aan de binnenzijde van de voorkant dat je een spin-free trap bezorgt. Wat is het effect? Het geeft de bal een onvoorspelbare richting mee.
Yokokaiten
Een panel aan de mediale zijde van de voorkant voor zijdelingse spin wat een meer gecontroleerde draaiing van de bal meegeeft.
Tatakaiten
Wat is het? Een panel voor extra grip bij balcontact voor extra rotatie. Wat is het effect? Meer snelheid en een ferme daling richting doel.