De beste moederdag tips!

Moederdag staat weer voor de deur, tijd om op zoek te gaan naar een leuk cadeautje om haar te bedanken voor alles wat ze doet! Wij helpen je graag een handje in deze zoektocht, daarom hebben wij de leukste Moederdag cadeaus voor je op een rijtje gezet...

Slippers

Het mooi weer komt er weer aan, tijd voor slippers! Zodra de zon schijnt wil ze natuurlijk lekker buiten gaan genieten, met een paar leuke slippers ben je binnen no time klaar om naar buiten te gaan én hartstikke hip! Verras je moeder met een paar leuke slippers van bijvoorbeeld Birkenstocks en ze zal je de rest van de zomer ontzettend dankbaar zijn!

Superdry shirt

Tja, dit cadeau heeft eigenlijk geen uitleg nodig hè? Vrouwen en kleding dat is een match made in heaven, een vrouw kan nooit genoeg kleding hebben. En als kind kan je helemaal trots zijn als jouw moeder het door jou uitgekozen shirt draagt!

Yoga outfit

Sporten is natuurlijk hartstikke gezond, yoga al helemaal omdat jouw moeder dan echt even haar verstand op nul kan zetten én helemaal tot rust kan komen. Met dit cadeau gun je haar dat rustmoment (en zetje in de rug om te blijven bewegen)! Geef een mooie yoga outfit cadeau of wijdvallende top die ze ook heerlijk kan dragen als ze een avondje gaat relaxen op de bank. 

Espadrilles of canvas schoenen

Dé perfecte combinatie van stijl en comfort! Espadrilles zijn echte eyecatchers en natuurlijk heel erg geschikt om de héle zomer te dragen! De schoenen zijn gemaakt van luchtige canvas, waardoor je geen last zult hebben van warme voeten. Wil je je moeder liever een paar schoenen geven? Dan zijn canvas schoenen ook een leuke optie! Je ziet het canvas veel in het straatbeeld, wedden dat je je moeder helemaal happy maakt met dit cadeau? 

Zonnebrillen

Het zonnetje in je gezicht is natuurlijk heerlijk! Maar niemand vindt het lekker als ‘ie in je ogen schijnt.. Een zonnebril is dus geen overbodige luxe in de zomer! Met een leuke zonnebril is je moeder niet alleen heel trendy, maar beschermt ze haar ogen ook tegen UV-straling! Heeft je moeder een rond of ovaal gezicht? Dan is de kans groot dat een vierkante of rechthoekige zonnebril haar supergoed zal staan! Is haar gezicht juist iets langer? Kies dan voor een pilotenbril!

Cruyff Teamwear

Wil je je moeder iets sportiefs geven dat ook nog een luxe uitstraalt? Kies dan voor een te gekke Cruyff Teamwear artikel, die je zowel voor, tijdens en na het sporten kunt dragen. Speciaal voor de dames hebben we een zwarte - roze (fuchsia) combinatie toegevoegd aan de collectie. Eens een keer iets anders dan helemaal in het zwart gekleed gaan!