Onmisbare kinderschoenen voor jouw mini

Als ouder weet je als geen ander dat jouw kind snel toe is aan nieuwe schoenen. Kinderen groeien als kool en houden van ravotten waardoor het schoeisel een hoop te verduren krijgt. Per seizoen zijn er natuurlijk andere schoenen belangrijk, daarom lichten wij graag voor jou de meeste onmisbare kinderschoenen uit!

Too cool for school met de tofste sneakers

Sneakers, wie heeft ze niet de in de kast staan? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen en daarom hebben de grote merken zoals Nike, Puma, Adidas en Vans een uitgebreide kindercollectie in alle kleuren en maten. Het fijne aan sneakers is dat je ze eigenlijk – of het moet heel koud zijn – het hele jaar door kan dragen. Ook over de leeftijden van de kids is nagedacht, de kleinere maten (t/m maat 35) hebben namelijk klittenband zodat ze makkelijk aan- en uitgaan. De junior maten hebben wel veters, maar tegen die tijd hebben jouw kids al lang en breed hun veterdiploma. De modellen zijn ook vergelijkbaar met de modellen bij de volwassene, zo kan je zelfs twinnen met je kind: hoe leuk

Regenlaarzen om lekker mee in de plassen te stampen!

Het enige wat je als kind wilt is eindeloos in de plassen stampen. En als ouder houd je altijd maar weer je hart vast in welke staat de schoenen terugkeren van een regendans. Met goede regenlaarzen verdwijnen deze zorgen als sneeuw voor de zon! Of je nu kiest voor Bergstein, Crocs of Hunter de regenachtige dagen worden een waar feestje voor jouw kind, want door het eindeloze kleurenassortiment kan jouw kind namelijk zijn of haar eigen lievelingskleur kiezen. Tuurlijk doet de regenlaars ook waarvoor die gemaakt is: ze bezorgen jouw kind geen natte voeten, juist wel een goed profiel én jij als ouder kan ze makkelijk schoonmaken.

Geef je voeten wat lucht tijdens de warme dagen!

Bij warm weer vragen je voeten om frisse lucht en willen ze niet opgesloten zitten in een schoen! Een paar slippers of sandalen zijn dan dé oplossing. Oké... misschien moet je de slippers niet laten aantrekken naar school maar bewaren voor naar het zwembad of strand. Sandalen zijn daarentegen een betere optie voor op school. De voeten van jouw kind blijven goed op hun plek zitten door het bandje om de enkel en door de goede zool kan er gewoon worden geklauterd en gerend tijdens de pauzes.

(Snow)boots: warm, stevig en kan tegen een stootje

Als de warme zomer weer voorbij is en de school weer gaat beginnen ga je als ouder vaak op pad voor een nieuwe garderobe voor jouw kind. Daar horen ook een paar nieuwe stappers bij! Omdat het toch wel lekker is als ze hier de herfst en winter mee kunnen overbruggen kies je sneller voor een warme, stevige schoen. Een paar hoge Timberlands of Chelsea boots zien er stoer uit én zijn goed voor de voeten van jouw kind. En laat Koning Winter echt van zich horen... dan zijn snowboots onmisbaar. Hiermee kan jouw kind eindeloos spelen in de sneeuw zonder natte voeten of lelijke kringen te krijgen op de goede schoenen.