Ken jij de PANNA! Sterrenteam dagen al?

Als voetbalfanaat of ouder van een kind dat voetbalt ben je vast bekend met PANNA!, hét voetbaltijdschrift voor kinderen. Maar wist je dat je jezelf of jouw zoon/dochter ook kan opgeven voor de PANNA! Sterrenteam dagen? Lees snel verder hoe je dat doet!

Wat zijn de PANNA! Sterrenteam dagen?Wat zijn de PANNA! Sterrenteam dagen?

Wat zijn de PANNA! Sterrenteam dagen?

De PANNA! Sterrenteam dagen zijn georganiseerde voetbaldagen waarin jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar hun voetbalskills mogen laten zien. Het is een onvergetelijke dag waarbij je aan het einde van de dag hoort of je mag deelnemen aan de finaledag. Tijdens de finaledag krijg je kans op een plekje in één van de drie PANNA! Sterrenteams: O11, JO14 en MO14!

Ben je de gelukkige winnaar en zit jij in één van de PANNA! Sterrenteams? Gefeliciteerd, dan mag je je voorbereiden op een groot internationaal voetbaltoernooi! Uiteraard onder leiding van de beste trainers van PANNA! waarmee je vele clinics, oefenwedstrijden tegen profclubs en andere gratis voetbalactiviteiten volgt. Alles zodat jij schittert tijdens het internationale toernooi.

Hoe kan ik mezelf aanmelden voor de PANNA! Sterrenteam dagen?Hoe kan ik mezelf aanmelden voor de PANNA! Sterrenteam dagen?

Hoe kan ik mezelf aanmelden voor de PANNA! Sterrenteam dagen?

Nu je weet wat de PANNA! Sterrenteam dagen inhouden, sta je natuurlijk te popelen om jezelf in te schrijven. Check voordat je je inschrijft wanneer de voetbaldagen bij jou in de buurt zijn. De Sterrenteam dagen vinden namelijk plaats bij verschillende voetbalclubs in het hele land. De kosten zijn €34,95 per deelnemer. Naast een onvergetelijke deelname ontvang je ook een mooi voetbaltenue en handige rugzak met daarin de nieuwste PANNA! en de PANNA! voetbalagenda.

Wist je trouwens dat je niet lid hoeft te zijn van een voetbalclub om mee te doen én dat je jezelf mag opgeven voor meerdere locaties?

Welke voorbereiding en spullen heb ik nodig?Welke voorbereiding en spullen heb ik nodig?

Welke voorbereiding en spullen heb ik nodig?

Als jij de nieuwe Frenkie de Jong of Mbappé wilt worden van het PANNA! Sterrenteam is een goede voorbereiding en conditie niet mis! Pak de trainingen mee bij jouw voetbalclub en ga 's avonds na het eten nog een balletje trappen. Vergeet ook jouw voetbaluitrusting niet want wie aan voetbal denkt, denkt meteen aan schoenen, scheenbeschermers, sokken en een goede voetbaloutfit. De laatste twee kunnen we al voor je afvinken, want bij jouw deelname zijn een voetbaltenue en voetbalsokken al inbegrepen. Vergeet uiteraard je beste humeur, lekkerste voetbalschoenen en scheenbeschermers niet mee te nemen!

Tip: Mocht het op de dag zelf koud zijn, is extra kleding zoals thermokleding wel handig om mee te nemen.