Regatta softshell versus Icepeak softshell

Een softshell jas wil je echt in jouw garderobe hebben hangen, het is niet voor niets dat een softshell jas al jaren één van de meest gedragen jassen is. Vandaag vergelijken we Regatta en Icepeak softshell jassen voor jou! Beide merken zijn al jaren grote namen in de outdoor wereld, waardoor zij ze zich écht specialisten kunnen noemen en een brede collectie hebben zowel in softshell jassen als in andere outdoor kleding. Maar welke kwaliteiten hebben de merken en wat zijn de overeenkomsten? Je leest het hier!

Wat is Regatta?Wat is Regatta?

Wat is Regatta?

Ken jij dit outdoor merk al? Het Britse merk Regatta bestaat al sinds 1981 en is een grote naam op het gebied van outdoor kleding! Al jaren staat het merk bekend om haar innovatieve technologieën waardoor de kleding je in alle weersomstandigheden droog en op de juiste temperatuur houdt. De artikelen bevatten speciale technologieën waardoor je ze het gehele jaar kunt blijven doordragen. Regatta richt zich écht op de mensen die graag buiten zijn en alleen genoegen nemen met de juiste kleding. Naast de softshell jassen heeft Regatta nog meer outdoor uitrusting in de collectie zoals, thermokleding, tassen en schoenen.

Regatta softshellRegatta softshell

Regatta softshell

Een softshell jas is onmisbaar als je veel wandelt of woont in een land zoals Nederland, waar het nog weleens regent. Een softshell jas zorgt ervoor dat je minder transpireert dan in een gewone regenjas door de ademende en waterafstotende stof. Bij een kleine regenbui ben je niet doorweekt én blijf je ook nog eens warm! Zoals je al eerder hebt kunnen lezen gebruikt Ragatta verschillende innovatieve technologieën om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Eén van de technologieën die bekend is binnen Regatta is de Isotex-technologie. Isotex is het waterdichte en ademende systeem dat door Regatta zelf is ontwikkeld, binnen deze technologie zijn er ook nog varianten die stretch bevatten, hierdoor kun je je vrij en comfortabel bewegen tijdens het wandelen.

Wat is Icepeak?Wat is Icepeak?

Wat is Icepeak?

Een ander groot merk in de outdoor wereld is Icepeak, het merk is van Finse komaf en opgericht in 1996. Doordat Icepeak uit het hoge noorden komt, weten ze als geen ander hoe om te gaan met koude temperaturen, wind en sneeuw. Niet door niets dat dit merk ook geliefd is bij veel wintersporters en wandelfanaten! Icepeak is voor jong en oud en de collecties zijn daardoor ook wat kleurrijker, waardoor je éxtra vrolijk de dag doorkomt. En mooi meegenomen: Icepeak heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, de collecties zijn betaalbaar en zijn voorzien van de juiste technologieën waardoor je jaren plezier hebt van jouw kleding.

Icepeak softshellIcepeak softshell

Icepeak softshell

Maar waarom kiezen voor een Icepeak softshell jas? Je kunt de jas gedurende alle vier de seizoenen dragen en omdat ze goed betaalbaar zijn heb je een jas voor het leven! Icepeak maakt daarnaast gebruik van verschillende technologieën zoals Cooltech, Icemax en Quickdry die het maximale uit jouw softshell jas halen. Cooltech zorgt ervoor dat jouw softshell jas geen vocht opneemt en sneldrogend is, Icemax is een technologie die je vooral veel ziet bij wintersportkleding en beschermt tegen wind en water en Quickdry maakt dat de softshell water- en vuilafstotend is.

Regatta softshell vs Icepeak softshell

Beide merken zijn grote namen in de outdoor wereld waardoor ze als geen ander weten hoe het is om met kou, regen en wind om te gaan. Dat Icepeak en Regatta kwalitatief goede softshell jassen in hun collectie hebben, staat buiten kijf! Waar Regatta zich volledig richt op de wandelfanaten, spreekt Icepeak naast outdoor ook de wintersporters aan. De merken zijn heel innovatief waardoor ze ernaar streven om de beste technologieën te verwerken in de softshell jassen. Ook hebben beide merken een goede prijs/kwaliteit verhouding, mocht je een iets kleiner budget hebben, dan is ons advies om zeker de softshell jassen van Regatta te bekijken!