Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends
9,0 Totaalscore door 8778 klanten Bekijk alle beoordelingen
  • 7
    Pluspunten sneller levering
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    SK - 22-04-2019
  • 8
    Pluspunten mooie merk artikelen voor een goede prijs
    Verbeterpunten boven de vijftig euro verzendkosten gratis
    Peer - Nederhemert - 22-04-2019
  • 10
    Pluspunten snelle levering
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    willem - gouda - 22-04-2019
  • 10
    Pluspunten snel verstuurd
    Verbeterpunten -
    Peter - Assen - 22-04-2019
  • 10
    Pluspunten Vlotte service, scherpe prijzen.
    Verbeterpunten Geen.
    Sandra - Assen - 21-04-2019
  • 10
    Pluspunten Vlotte verzending en producten zoals verwacht !
    Verbeterpunten Geen, alles perfect, heb hier al veel besteld.
    21-04-2019
  • 10
    Pluspunten Snelle levering en prima producten
    Verbeterpunten Geen
    Marcel - Almere - 21-04-2019
  • 10
    Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    21-04-2019
  • 8
    Pluspunten Goede levering, snel geleverd en netjes verpakt.
    Verbeterpunten Geen tips.
    21-04-2019
  • 9
    Pluspunten snel duidelijk
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    janneke - schagen - 21-04-2019
  • 10
    Pluspunten Goede en snelle service.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Halal - Antwerpen - 20-04-2019
  • 8
    Pluspunten Duidelijke website, snelle service.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    20-04-2019
  • 8
    Pluspunten Geleverd volgens afspraak.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    M - S - 20-04-2019
  • 10
    Pluspunten Positieve punten over dit bedrijf zijn: overzichtlijke site, goede en correcte communicatie tussen het bedrijf en klant en tenslotte een snelle levering!
    Verbeterpunten Geen!
    Bart - Cuijk - 20-04-2019
  • 9
    Pluspunten snelle levering, en prrima service
    Verbeterpunten Verzend kosten
    Erwin - Zaandam - 19-04-2019
  • 10
    Pluspunten Prijs kwaliteit super, snelle levering!! Super tevreden bestel vaker kleding en schoenen daar.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Chantal - Almere - 19-04-2019
  • 9
    Pluspunten Nog geen slechte ervaringen met Pluto. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Klantgerichtheid is maximaal!
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    S - Leiden - 19-04-2019
  • 8
    Pluspunten fast delivery!
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Lin K - Den Bosch - 19-04-2019
  • 10
    Pluspunten excellent service, reliability and information on tracking the perfect shipment in every step. site highly recommended for purchases. PERFECT!!
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Francesco - Ragusa - 19-04-2019
  • 9
    Pluspunten Geweldige service ,artikelen heel vlug binnen.
    Verbeterpunten Geen alles prima
    Mieke - Helmond - 19-04-2019
  • 10
    Pluspunten Snelle levering zoals beloofd en netjes aangekomen. Retourkosten ook gratis voor de klant. Zeker tevreden!
    Verbeterpunten Geen.
    Kirsten - 19-04-2019
  • 8
    Pluspunten Zeer snelle levering!
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    19-04-2019
  • 10
    Pluspunten Zeer snelle verwerking en verzending.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Carmen - Helmond - 18-04-2019
  • 8
    Pluspunten Goede duidelijke Retour-service
    Verbeterpunten -
    Venlo - 18-04-2019
  • 7
    Pluspunten Klantvriendelijk Prima service
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    18-04-2019
  • 10
    Pluspunten Snelle levering
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    18-04-2019
  • 10
    Pluspunten levert snel en goed
    Verbeterpunten iets meer items toevoegen van het huidige seizoen
    susan - 18-04-2019
  • 10
    Pluspunten Snelle levering.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Anita - Weert - 18-04-2019
  • 10
    Pluspunten Snel leverbaar
    Verbeterpunten Zijn er niet
    Armando - Lelystad - 18-04-2019
  • 8
    Pluspunten Prijs kwaliteit + snelle levering
    Verbeterpunten ?
    Henri - Eindhoven - 18-04-2019
  • 9
    Pluspunten Mooie sortering met scherpe prijsstelling. Vlotte levering.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Frans - 18-04-2019
  • 8
    Pluspunten Fijne site, ruim assortiment en snelle verzending
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Rik - Utrecht - 18-04-2019
  • 10
    Pluspunten Very fast and safe service. I am vey satisfied.
    Verbeterpunten nothing..
    eduardo - cadiz - 18-04-2019
  • 6
    Pluspunten Snel levering. Helaas veel maten niet meer verkrijgbaar. Wel een goede keus kunnen maken.
    Verbeterpunten Waar ik mij aan irriteer bij alle bedrijven is dat ze na 2 dagen komen vragen voor een review. Wat moet je dan beoordelen?, de kwaliteit van leveren of het product. Het product kun je pas na een half jaar beoordelen, kijken hoe het zich houd, maar dan hoor je ze nooit meer.
    Wilco - Ruurlo - 18-04-2019
  • 8
    Pluspunten Snelle levering Veel producten
    Verbeterpunten Gratis verzending
    D - 17-04-2019
  • 10
    Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    17-04-2019
  • 8
    Pluspunten snelle levering
    Verbeterpunten geen
    Lane - Alphen aan den Rijn - 17-04-2019
  • 10
    Pluspunten Heldere site
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Janneke - Poortugaal - 17-04-2019
  • 10
    Pluspunten Zeer snelle levering, product teruggestuurd (te groot). Aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen enkele dagen teruggestort op bankrekening! Superservice!!!!
    Verbeterpunten Nee, ga zo door!
    M.J. - W - 17-04-2019
  • 10
    Pluspunten mooie snaekers goede prijs goede pasvorm snelle levering kan pluto aanbevelen
    Verbeterpunten geen
    ger - nijmegen - 17-04-2019
  • 8
    Pluspunten vlot, zonder rompslomp en netjes
    Verbeterpunten zoals het moet
    17-04-2019
  • 10
    Pluspunten Snelle levering... goede service
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Joyce - Thorn - 17-04-2019
  • 7
    Pluspunten Het was gewoon prima
    Verbeterpunten Jammer dat er verzendkosten bij kwamen kijken, maar wel begrijpelijk.
    Kenneth - Eindhoven - 17-04-2019
  • 6
    Pluspunten Fijne service
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    17-04-2019
  • 7
    Pluspunten Snelle levering topprodukt
    Verbeterpunten Top
    Natasja - Steenbergen - 17-04-2019
  • 9
    Pluspunten Ik had er 20 nodig en er waren er nog maar 8 op voorraad. Pluto heeft ze snel aangevuld en wij konden hierdoor op tijd alle cursisten belonen met een setje!
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Frank van Loo - Rotterdam - 17-04-2019
  • 9
    Pluspunten Duidelijke site. Alle info goed te vinden. Duidelijke foto’s en snelle levering
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    T - H - 17-04-2019
  • 10
    Pluspunten Goede service
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Herman - Utrecht - 17-04-2019
  • 10
    Pluspunten snelle levering
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    ada - Groningen - 16-04-2019
  • 10
    Pluspunten Snelle levering.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    D - 16-04-2019