Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedenktijd  14 dagen bedenktijd Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting
8,7 Totaalscore door 2516 klanten Bekijk alle beoordelingen
  • 9
    Pluspunten Snelle levering waar coor je geld
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    k - nieuwegein - 21-01-2017
  • 10
    Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Erhan - Harderwijk - 21-01-2017
  • 10
    Pluspunten Super snelle levering en ook telefonische super service!
    Verbeterpunten Hou dit vol!
    Monique - Den Haag - 21-01-2017
  • 8
    Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen
    Verbeterpunten Gratis verzendkosten zou niet uit moeten maken voor welk besteld bedrag
    21-01-2017
  • 10
    Pluspunten snelle afhandeling,komen na wat ze zeggen.
    Verbeterpunten boven een bepaald bedrag gratis verzenden zou mooi zijn.
    Ron - Boxtel - 20-01-2017
  • 7
    Pluspunten Goede producten en snel bezorgd.
    Verbeterpunten Onduidelijk hoe je de 5 euro kunt ontvangen na het invullen van de beoordeling.
    Geertje - Alphen - 20-01-2017
  • 9
    Pluspunten Snelle levering, geen kosten bij retourzending via dhl.
    Verbeterpunten Verzenkosten kunnen belemmering vormen.
    Eve - Venlo - 20-01-2017
  • 10
    Pluspunten Snelle levering goed en mooie produten
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Jansen A - Heiligerlee - 20-01-2017
  • 9
    Pluspunten Snelle levering, goed te volgen .
    Verbeterpunten Geen verbeterpunten
    Robert - Den haag - 20-01-2017
  • 10
    Pluspunten Ondanks toch wat negatieve reacties gelezen te hebben toch 3 artikelen besteld. Stuk goedkoper dan bij de concurrerende webshops en alles op voorraad. 's Avonds letterlijk om 21:58 (!) besteld en de volgende dag netjes in huis. Wat mij betreft een topervaring met deze webshop.
    Verbeterpunten Niet
    Rutger - Enter - 19-01-2017
  • 7
    Pluspunten goede aanbiedingen, goede merken, snelle levering
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    K - wageningen - 19-01-2017
  • 10
    Pluspunten Altijd goede kwaliteit en snelle levering!
    Verbeterpunten Niks op aan te merken
    Patrick - Susteren - 19-01-2017
  • 10
    Pluspunten Zondagavond besteld, maandagmiddag in huis!!
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Marga - Helmond - 19-01-2017
  • 8
    Pluspunten Snelle levering en goede service!
    Verbeterpunten Jammer dat je altijd verzendkosten betaalt, ook als je een artikel wil omruilen voor een andere maat.
    Lotte - Amsterdam - 19-01-2017
  • 10
    Pluspunten Snelle levering, goede prijzen.
    Verbeterpunten Geen.
    Jeroen - Weelde - 18-01-2017
  • 10
    Pluspunten Goede website, snelle levering, goede aanbieding
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Willem - Twello - 18-01-2017
  • 10
    Pluspunten Zeer goed,altijd de spullen optijd.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Karin - Elburg - 18-01-2017
  • 8
    Pluspunten Ik heb er al vaak wat besteld. Vind het een fijne webshop, en de klantenservice is top.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    marjolein - alphen aan den rijn - 18-01-2017
  • 10
    Pluspunten Snelle levering, overzichtelijke webshop
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Petra - Venlo - 18-01-2017
  • 9
    Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Camiel - Oostende - 18-01-2017
  • 9
    Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Sharien - 18-01-2017
  • 7
    Pluspunten Snelle levering
    Verbeterpunten Voorlopig geen.
    Yvonne - s-Gravendeel - 18-01-2017
  • 10
    Pluspunten Altijd snelle en complete levering. Vaak leuke aanbiedingen.
    Verbeterpunten Geen
    Sharon - Zoetermeer - 18-01-2017
  • 10
    Pluspunten Snelle probleemloze zending
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    18-01-2017
  • 7
    Pluspunten Snelle levering.
    Verbeterpunten Duidelijk aangeven of het om een brievenbuspakketje gaat of dat je ervoor thuis moet zijn.
    Lilian - Amsterdam - 17-01-2017
  • 10
    Pluspunten Snelle levering, kwaliteit is goed!
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Harry - Wijdewormer - 17-01-2017
  • 10
    Pluspunten Zeer snelle levering. Verkeerde zending werd voor retourneren al gecorrigeerd met een juiste zending.
    Verbeterpunten Geen.
    Jack - Roermond - 17-01-2017
  • 10
    Pluspunten Snelle levering. Éĕn iten was te klein en is retour gestuurd. Ook dit was allemaal snel geregeld.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Rob - Maarn - 17-01-2017
  • 9
    Pluspunten Alles keurig verlopen en produkt op tijd geleverd.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Annemieke - Vlaardingen - 17-01-2017
  • 10
    Pluspunten prima product...aantrekkelijke prijs...
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    17-01-2017
  • 8
    Pluspunten Snelle levering en goede kortingen
    Verbeterpunten Verzendkosten zijn hoog in vergelijking met andere webshops
    Petra - 17-01-2017
  • 8
    Pluspunten Snelle levering.
    Verbeterpunten Geen
    17-01-2017
  • 10
    Pluspunten Snelle bezoring! Ik kreeg mijn geld van geretourneerde producten direct terug
    Verbeterpunten Momenteel geen punten bedenkbaar
    Ruben - Haarlem - 17-01-2017
  • 9
    Pluspunten goede produkten .snelle levering
    Verbeterpunten tot nu toe geen verbeter punten
    Richard - Coevorden - 16-01-2017
  • 8
    Pluspunten Snelle levering Duidelijke voorwaarden
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    P. Bervoets - Terneuzen - 16-01-2017
  • 8
    Pluspunten ik had verkeerd adres opgegeven maar twee dagen nadien werd pakje perfect geleverd op gecorrigeerd adres. Fout was vlug recht gezet.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Steven - Kwaremont - 16-01-2017
  • 10
    Pluspunten zeer snelle levering en overzichtelijke site!
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Ramon - 16-01-2017
  • 10
    Pluspunten Doen wat ze afspreken
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Theo - Wilnis - 16-01-2017
  • 8
    Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Wijbrand - Brunssum - 15-01-2017
  • 8
    Pluspunten De bestelling is vlot verlopen. 's Avonds besteld en de volgende dag om 9.00 uur was het pakketje al binnen en dat ondanks de slechte weersomstandigheden (ijzel)!
    Verbeterpunten Kijken of er iets met de verzendkosten gedaan kan worden... Concurrerende bedrijven vaak geen of weinig verzendkosten.
    Jankees - Middelburg - 15-01-2017
  • 10
    Pluspunten Producten s avonds besteld en volgende dag in huis, ondanks code geel!
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    15-01-2017
  • 10
    Pluspunten Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    R - Groningen - 15-01-2017
  • 8
    Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Fonny - Hasselt - 15-01-2017
  • 10
    Pluspunten Snelle service, mooie aanbiedingen
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    MR - 15-01-2017
  • 8
    Pluspunten Snelle levering. Verschillende mogelijkheden om je pakket te laten bezorgen. Zowel avonds, overdag als bij een drop off point. Vele (sport)merkkleding stukken goedkoper dan in de winkel. Actuele voorraad status. Gratis retour.
    Verbeterpunten Niet altijd alle maten op voorraad. Altijd verzendkosten betalen, zelfs boven een bepaald bedrag. Status retour afhandeling niet up-to-date
    Patrick - Hilversum - 15-01-2017
  • 10
    Pluspunten Goede producten voor een zeer nette prijs!
    Verbeterpunten De verzendkosten blijven wat aan de hoge kant. Misschien dat het omlaag brengen hiervan nog meer mensen aankopen laat doen.
    Vincent - Eemnes - 15-01-2017
  • 8
    Pluspunten Snel geleverd en zeer fijne broek
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    T C M - Alphen aan de Rijn - 14-01-2017
  • 7
    Pluspunten Prima: goede prijs voor kwalitatief prima producten.
    Verbeterpunten Qua korting op te abonneren op nieuwsbrief, blijkt deze alleen te gelden voor bestelling van meer dan € 50. Zou eerder genoemd moeten worden.
    Nynke - Oosthem - 14-01-2017
  • 9
    Pluspunten zeer snelle en correcte bezorging, goede pasvorm, je voelt niet dat je 't aan hebt. Zeker een aanrader
    Verbeterpunten geen
    Thea - Nederweert - 14-01-2017
  • 10
    Pluspunten Perfect product en zeer snel en correct geleverd.
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
    Aalten - 14-01-2017