BEDRUKKING
VOOR SCHOLEN

Nergens anders is gelijkheid zo belangrijk als op school. Wij helpen je eenheid te creëren binnen jouw onderwijsinstelling of studievereniging met passende outfits voor iedere gelegenheid. Van schoolkamp en sporttoernooi tot uitwisselingsreis en lustrumfeest. Zo zorg je voor bekendheid, vergroot je het teamgevoel en promoot je jouw school. Klaar om indruk te maken?

Inhouse bedrukking
A-merken
Persoonlijke service
Snelle levering

BEDRUKKING
VOOR

Basisonderwijs

Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, op school hoort iedereen erbij. Creëer eenheid en gelijkheid met unieke schoolshirts. Met onze grote collectie kleurrijke shirts en hesjes kleed je de hele school in stijl. Zo houd je makkelijk je groep bij elkaar en is je school herkenbaar voor iedereen. Op naar onvergetelijke schoolreisjes, uitjes en schoolkampen!

Sportdagen

Een sportdag start al vóórdat de scheidsrechter het eerste fluitsignaal geeft. Immers, tijdens het passen van het wedstrijdtenue begint het al te kriebelen. Steek jouw team in gepersonaliseerde shirts en boost die teamspirit. Van korfbaltoernooi tot Koningsspelen, met onze uitgebreide collectie schiet jouw team altijd raak.

Hoger onderwijs

Trots op je hogeschool, universiteit of corps? Deel je trots met gepersonaliseerde kleding en merchandise. Van petjes en hoodies tot sokken en tasjes, bij ons vind je alles om jouw squad op de kaart te zetten. Makkelijk te bestellen voor iedere student en clublid via een persoonlijke webshop. Meer weten? Wij helpen je graag!

Sportopleidingen

Een gouden combinatie als je het ons vraagt: sporten én leren. Wie dagelijks sport, heeft ook stevige sportgear nodig, geschikt voor elk moment en voor iedere weersomstandigheid. Ons grote assortiment sportartikelen is volledig te personaliseren. Toe aan een nieuwe set? Bestellen is makkelijker dan ooit voor iedere student via een persoonlijke opleidingsshop.

MEER
WETEN

Heb je vragen, wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je hulp nodig bij het aanvragen van een offerte? Wij denken graag met je mee.

Neem contact op

Persoonlijke webshop

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Enim facilisis dui eu sed fames tellus facilisi vulputate volutpat. Sed nibh eget vitae risus urna ornare.

Deze scholen gingen je al voor

BREED
ASSORTIMENT

Met ons uitgebreide sport- en lifestyle-assortiment hebben wij alles in huis om jouw school-, studievereniging-, of corpsimago een flinke boost te geven. Van shirts en comfortabele sweaters tot sporttassen en stoere caps. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kunnen ieder item volledig afstemmen op de identiteit van jouw school of club. Zo maak je indruk!

PERSOONLIJKE
WEBSHOP

Met een gepersonaliseerde school- of verenigingswebshop kunnen jouw studenten, studiegenoten en leden hun eigen items bestellen en thuis laten zorgen. Makkelijk en snel! Extra leuk: als echte teamplayers die sporten en sociale interactie aanmoedigen, bieden we ook nog een interessant verdienmodel. Zo kun je nóg meer uit jouw school, club of vereniging halen.

INHOUSE
BEDRUKKING

Binnen een paar dagen jouw complete school- of verenigingsuitrusting in huis? Het kan! Dankzij onze grote voorraden, nauwe samenwerking met onze leveranciers en onze bedrukkingsservice onder eigen dak, kunnen we razendsnel schakelen. Zijn je wensen bij ons bekend? Dan komen jouw leerlingen, studenten of leden volgende week al volledig in stijl voor de dag.

DE BESTE
CASES

Bekijk wat wij kunnen doen voor jouw merk

PROCES
STAPPEN

01

Kleding
uitzoeken

Het leukste werk kan beginnen: je school- of clubuitrusting samenstellen! Wedstrijdshirts, hoodies, sportleggings, tassen - je kunt ons volledige aanbod personaliseren. Overweldigd door de mogelijkheden? Geen zorgen. We adviseren je graag.

02

Offerte
aanvragen

Om een offerte op te stellen, hebben we je gegevens, de aantallen, maten, kleur en bedrukkingswensen nodig. Hulp nodig? Wij zijn er voor je. Zodra de offerte akkoord is, sturen we je een factuur. Is de betaling rond, dan gaan wij meteen aan de slag.

03

Inhouse
drukken

Op basis van jouw wensen, bestellen wij de juiste transfers waarmee we jouw uitrusting bedrukken. Onze specialisten zorgen ervoor dat ieder item de juiste zorg en aandacht krijgt Vervolgen bedrukken we elk item handmatig. Gegarandeerd de beste kwaliteit.

04

Producten
verstuurd!

We controleren ieder item om eventuele foutjes te onderscheppen. Alles akkoord? Dan pakken we je uitrusting met zorg in en wordt het verzonden. Nu kan het aftellen beginnen. Nog héél even en je klas of club schittert in een spiksplinternieuwe teamuitrusting.

Onze merken

Veelgestelde vragen

Kan ik pasmaten ontvangen?

Bestel eenvoudig en snel je pasmaten op Plutosport.nl! Na het passen kun je alle producten weer retourneren en wordt het volledige aankoopbedrag (incl. de verzendkosten) weer teruggestort op je rekening.

Wat is de levertijd?

Zodra de digitale drukproef is goedgekeurd is de gemiddelde levertijd maximaal 12 werkdagen. Bestellingen uit gepersonaliseerde shops worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Spoed? vraag naar de mogelijkheden via sale@plutosport.com.

Wat is de kleinste maat?

Dit is per merk en productgroep verschillend. Kom je er niet uit? Laat het ons weten via sale@plutosport.com en wij denken met je mee.

Kan ik ook voor één team bestellen?

Uiteraard, neem contact met ons via sale@plutosport.com en laat ons weten hoeveel tenues je nodig hebt. Wij regelen de rest, zoals beste voorraad, beste merken etc.

Zonder bedrukking? Plaats je bestelling in de normale en je hebt deze morgen al in huis!

DIRECT
CONTACT

Mevrouw
B2B Contactpersoon
Afdeling
Mail:
blabla@plutosport.com

Telefoon:
06 12 34 56 78
Mevrouw
B2B Contactpersoon
Afdeling
Mail:
blabla@plutosport.com

Telefoon:
06 12 34 56 78
Mevrouw
B2B Contactpersoon
Afdeling
Mail:
blabla@plutosport.com

Telefoon:
06 12 34 56 78
Mevrouw
B2B Contactpersoon
Afdeling
Mail:
blabla@plutosport.com

Telefoon:
06 12 34 56 78

BENIEUWD NAAR
DE MOGELIJKHEDEN?

LIEVER
BELLEN?

Naam Achternaam

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur op +0172 820 420.