“Leren en impact maken, dat is waar het volgens ons om draait”

SPONSORSHIP & BRAND PARTNERSHIP SPECIALIST

Vacature delen:

  • SPONSORSHIP & BRAND PARTNERSHIP SPECIALIST
  • MARKETING
  • FULLTIME (MIN. 32 UUR)

Hoe groot we ook zijn, de naam Plutosport doet nog niet bij iedereen een belletje rinkelen. Op het gebied van merkbekendheid valt dus nog een wereld te winnen. Daar gaat de Sponsorship & Brand Specialist Partnership voor zorgen.

DE SPONSORSHIP & BRAND PARTNERSHIP SPECIALIST

Iedereen die op zoek is naar een nieuw tennisracket, hippe sneakers, hockeystick, fleece vest of hardloopshirt, moet linea recta naar de webshop van Plutosport surfen. Steeds meer mensen weten ons - de grootste online sportwinkel van Nederland - te vinden, maar er zijn ook nog een heleboel mensen die niet van ons bestaan weten.

Als Sponsorship & Brand Partnership Specialist is je voornaamste doel om daar verandering in te brengen. Als het aan jou ligt, maakt heel Nederland zo snel mogelijk kennis met Plutosport. Dit doe je door grootschalige PR- en marketingcampagnes uit te denken en op te zetten. Elke campagne heeft een glashelder doel: ons merk succesvol positioneren en maximaal bereik creëren.

Naast effectieve marketingcampagnes, zijn partnerships en sponsordeals een belangrijk onderdeel van onze merkstrategie. Zo werken we samen met de Cruyff Foundation en hebben we een sponsorship-deal met de Fanny Blankers-Koen Games. Bij partnerships vinden we het niet alleen belangrijk om meer exposure voor ons merk te genereren, maar ook om onze maatschappelijke missie kracht bij te zetten. Door ons in te zetten voor sportactiviteiten in achterstandswijken willen we een bijdrage leveren aan een betere wereld. Aan jou om de bestaande en nieuwe samenwerkingen en sponsordeals verder vorm te geven. 

Je zit in het brand team, met onder meer een designer en een social media- en contentspecialist. Het team wordt aangevoerd door de Brand Director, aan wie je direct rapporteert.

DE IDEALE KANDIDAAT

Je hebt ruim vier jaar relevante ervaring op het gebied van brand marketing en partnerships, sponsorships en PR. Ervaring met het afsluiten van barterdeals is een pre. Je bent een creatieve teamplayer met de sociale en commerciële vaardigheden om relaties te bouwen en te onderhouden. Als je een kans ziet, grijp je ‘m met beide handen aan.

IN HET KORT

Functienaam: Sponsorship & Brand Partnership Specialist

Opleiding: HBO+, idealiter communicatie of commerciele economie

Ervaring: Minimaal 4 jaar in brand partnerships, sponsorships en PR

Belangrijke aandachtspunten: Brand marketing, partnerships, PR en sponsoring

WERKEN IN TEAM PLUTO

Marktconform salaris in lijn met je ervaring

30 Vakantiedagen

Pensioenbijdrage

Laptop & mobiele telefoon

Reiskostenvergoeding

20% Shopkorting

Geïnteresseerd?

MAIL JE MOTIVATIE NAAR WERKENBIJ@PLUTOSPORT.COM

VOEG JE CV TOE

STUUR JE MAIL NAAR ONS DOOR

NADAT WIJ DE MAIL BINNEN HEBBEN ONTVANG JE EEN BEVESTIGINGSMAIL