De nieuwe modemusthave: de sportbeha

Vind jij een sportbeha ook altijd zo comfortabel zitten? Dan hebben we goed nieuws! Het dragen van een sportbeha in het dagelijks leven is namelijk de nieuwste trend! De athleisure trend zorgde er eerder al voor dat we onze fijnste oversized sweater ook gewoon buitenshuis konden dragen, maar nu wordt het dus nóg comfortabeler!

sportbehasportbeha

Wat is athleisure?

Al sinds 2018 zijn comfortabele kledingitems steeds populairder aan het worden! De athleisuretrend draait om comfy outfits en wij snappen natuurlijk wel dat deze trend ook nu nog helemaal hip, hot & happening is. We weten inmiddels dat je een trainingsbroek prima kunt matchen met een paar leuke hakken en dat een handig heuptasje jouw athleisure outfit een boost kan geven, de trend om een sportbeha in het dagelijks leven te gebruiken sluit daar dus prima bij aan!

sportbehasportbeha

Comfortabele sportbeha

In tegenstelling tot veel normale beha’s zit een sportbeha superlekker! Herken je het gevoel dat je je normale beha snel uit wilt trekken zodra je thuiskomt? Dan mag een sportbeha zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Een sportbeha heeft meer stof dan een normale beha en bedekt dan ook niet alleen je borsten, maar vaak ook een stukje van de buik. Een sportbeha lijkt dan ook een beetje op een crop top. Hoewel we eerst ook een beetje moesten wennen aan die trend, zijn de crop tops inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken! Op de koudere dagen kun je de sportbeha combineren met een leuk jasje, maar op de warme zomerdagen is de sportbeha natuurlijk een lekker luchtig fashionitem!

sportbehasportbeha

De leukste sportbeha's

Gezond eten, veel sporten en een goed lichaam zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden, de echte fitgirls zijn dan ook een aantal keer per week in de sportschool te vinden om in shape te blijven. Tijdens het sporten wil je er natuurlijk leuk uitzien, daarom besteden veel merken steeds meer aandacht aan het uiterlijk van de sportbeha. Nu zijn de sportbeha’s zelfs zó leuk dat veel influencers hun gewone t-shirt verruilen voor een sportbeha! En een hip (en comfortabel) voorbeeld doet natuurlijk volgen...