Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Fietsaccessoires

Als je gaat fietsen zijn er verschillende accessoires die je rit op de fiets aangenamer kunnen maken. Neem een kijkje in ons assortiment en lees verder om te zien welke artikelen hier allemaal te vinden zijn. Lees hier...

1-24 van 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-24 van 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Soorten accessoires

De fietsaccessoires zijn er om je rit op de fiets nog aangenamer te maken. Fietsaccessoires zijn er in verschillende soorten met verschillende doelen.

In een combipack zadeltas is alles aanwezig wat je nodig hebt om een lekker band te repareren. Een combipack zadeltas heeft alles wat je nodig hebt om een lekke band te repareren. Een stuurlint kun je gebruiken om de tape om je wielrenstuur te vernieuwen waardoor je goede grip blijft houden. Een regencap is een cap die je over je helm kunt dragen om je hoofd te beschermen tegen de regen.

Voor- en achterlichten zorgen dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Wij raden je aan deze lichten in het donker aan te zetten, maar ook wanneer het bijvoorbeeld hard regent of mistig is.

Tip

Tijdens het fietsen verlies je veel vocht en het is dan ook belangrijk dat je genoeg drinkt. Neem daarom een bidon mee als je een fietstocht gaat maken.

Alle fietsaccessoires op onze website hebben een uitgebreide productomschrijving. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!