Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Fitnessaccessoires

Als je naar de sportschool gaat is speciale fitnesskleding onmisbaar. Maar hoe zit het met accessoires? Accessoires kunnen je training in de sportschool nog aangenamer maken. Wij leggen uit aan welke accessoires je kunt denken. Lees meer...

1-24 van 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Soorten accessoires?

Fitnessaccessoires kunnen onder andere bestaan uit polsbandjes en fitnesshandschoenen. De polsbandjes en de fitness handschoenen zijn er vooral in neutrale kleuren zodat deze bij elke outfit gedragen kunnen worden.

Polsbandjes

Polsbandjes, ook wel zweetbandjes genoemd, zijn vaak gemaakt van een zachte badstof. Een polsbandje is zowel voor de professionele sporter als de beginnende sporter geschikt. De functie van het polsbandje is dat zweet gedeeltelijk van het lichaam verwijderd kan worden en dat zweet niet naar de handen kan kruipen waardoor deze glad zouden worden. Met de zweetbandjes kun je zweet van je voorhoofd vegen voordat dit in de ogen druipt. Polsbandjes zijn er in verschillende breedtes.

Fitnesshandschoenen

Fitnesshandschoenen zijn handschoenen zonder vingertoppen. De handschoenen beschermen de handen tijdens het trainen met gewichten. De huid kan daardoor niet kapot gaan. Daarnaast geven fitnesshandschoenen ondersteuning aan de handen en polsen. Tot slot heb je met fitnesshandschoenen een betere grip en minder last van eelt.

De meeste fitnesshandschoenen hebben een klittenbandstrip, zodat je de handschoenen goed kunt laten aansluiten om de polsen. Sommige handschoenen hebben een ventilerend bovenwerk. Een aantal van de fitnesshandschoenen is voorzien van een zacht badstof kussentje op de bovenzijde, waarmee transpiratie weggeveegd kan worden.

Tip

Naast deze accessoires is ook een bidon een musthave in de sportschool!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!