Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedenktijd  14 dagen bedenktijd Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting

Indoor accessoires

Indoor accessoires zijn onder te verdelen in accessoires die je helpen om blessures te voorkomen, accessoires die gemak bieden en accessoires die je op weg helpen voldoende te drinken. Lees meer...

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De functie van accessoires

Om de kans op blessures te verkleinen zijn er een aantal accessoires. Zo zijn er kniebeschermers en elleboogbeschermers die de klap opvangen als je valt of in botsing komt. Daarnaast is er een mogelijkheid om bepaalde delen van het lichaam in te tapen om de gewrichten te ondersteunen. Hierdoor creëer je meer stabiliteit en wordt de klap deels opgevangen als je je enkel bijvoorbeeld verzwikt. In plaats van tape kun je ook kiezen voor een sportbandage. Let er bij deze wel op welk protectielevel de bandage heeft.

Tijdens het sporten moet je lichaam heel wat schokken opvangen. Door het gebruik van inlegzolen verklein je de kans op blessures. De inlegzolen bieden extra demping en ondersteuning waardoor de intensiteit van schokken wordt verminderd en het lichaam minder te verduren krijgt.

Tijdens het sporten verlies je veel vocht en het is dan ook van belang om de vochtbalans goed op peil te houden. Maak daarom gebruik van een bidon, zodat je altijd drinken bij de hand hebt en het vochtverlies bij kunt drinken.

Tips

Bij elke accessoire vind je een uitgebreide productomschrijving.

Heb je nog vragen over de accessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice!