Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedenktijd  14 dagen bedenktijd Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting

Indoor accessoires

Er zijn veel sporten die binnen beoefend worden. Naast de juiste kleding en schoenen zijn er verschillende accessoires die je plezier in de sportzaal vergroten. Verder zijn er ook nog accessoires die bescherming bieden en de kans op blessures verkleinen. Lees meer...

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Welke accessoires zijn er?

Bescherming

De accessoires die bescherming bieden zijn onder meer kniebeschermers en inlegzolen. Kniebeschermers zorgen ervoor dat bij een val de impact op je knieën wordt verkleind waardoor ook de kans op blessures kleiner wordt. Inlegzolen bieden extra demping en ondersteuning tijdens het sporten. De zolen zijn goede schokdempers waardoor een groot gedeelte van de klappen wordt gedempt waardoor de gewrichten minder hoeven op te vangen.

Opberg accessoires

Er zijn diverse soorten accessoires die zorgen dat je meer attributen tegelijk mee kunt nemen. Zo zijn er speciale ballenzakken waarin je meerdere ballen op kunt bergen om bijvoorbeeld mee de zaal in te nemen. Voor het sporten kom je aan in je normale kleding, je kleedt je om, gaat de sportzaal in om vervolgens na het sporten te douchen en weer in je normale kleding te schieten. Hiervoor heb je een hoop spullen en kleding nodig. De verschillende sporttassen zorgen dat je al deze spullen mee kunt nemen.

Accessoires voor bal

Veel indoorsporten worden uitgevoerd met een bal. Een ballenpomp is voor deze sporters een handige accessoires om te hebben. Een luchtdrukmeter meet vervolgens of de bal de juiste spanning heeft. Voor de handballen is er een speciale wax waarmee je de grip op je handbal verbeterd.

En nog veel meer!

Daarnaast zijn er uiteraard nog veel meer accessoires die zorgen dat jij je indoor sport zorgeloos kunt uitoefenen. Neem een kijkje in ons assortiment om te zien wat jou nog meer kan helpen de prestaties te verbeteren.

Kijk rustig rond tussen alle accessoires. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!