Accessoires

In de categorie lifestyle accessoires vind je verschillende soorten accessoires met diverse doeleinden. Sommige accessoires dragen bij aan het onderhoud van je kleding en schoenen, terwijl andere bescherming bieden tegen de zon of juist de regen. Wij vertellen je graag mee over de diverse accessoires.

Lees meer...

Producten 1-24 van 566

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 566

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten accessoires

Er zijn veel soorten accessoires. In deze categorie zijn de accessoires uitgesplitst in de volgende subcategorieën: zonnebrillen, mutsen, sjaals, handschoenen, caps, drinkflessen en overige accessoires.

Functie accessoires

Iedere accessoire op zich heeft een eigen doel. Er zijn diverse sprays en wasmiddelen die bijdragen aan de verzorging van je kleding of schoenen. Zo is er bijvoorbeeld een vloeibaar wasmiddel speciaal voor technische kleding. Het middel zorgt ervoor dat de kleding waterafstotend en ademend blijft.

Verder zijn er accessoires die naast functioneel ook een toevoeging zijn aan je outfit. Zo zorgt een sjaal voor warmte, maar is het ook een hippe mode accessoire. Een pet en zonnebril beschermen je ogen tegen de zon, maar zorgen er ook voor dat jij er hip bij loopt.

Door een bidon of drinkfles mee te nemen zorg je dat je elke dag genoeg drinkt. In het assortiment vind je verschillende soorten en kleuren waterflessen. Deze zijn er in verschillende groottes en zijn zo gemaakt dat ze niet lekker. De thermobekers zijn geschikt om je drinken koud, of juist warm te houden.

Tip

Alle artikelen zijn voorzien van een uitgebreide productomschrijving.

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.