Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Lifestyle accessoires

Lifestyle accessoires bieden je gemak in het dagelijks leven. Sommige accessoires dragen bij aan het behoud van de functies van jouw kleding, terwijl andere accessoires ontworpen zijn om bijvoorbeeld eten in te kunnen bewaren. Lees meer...

1-24 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Accessoires

Er zijn lifestyle accessoires die naast hun primaire functie ook nog de finishing touch bieden aan jouw outfit. Sjaals en handschoenen beschermen je tegen de kou, terwijl deze accessoires ook zorgen dat jij er helemaal hip bij loopt.

In deze categorie vind je ook verschillende soorten wasmiddelen en sprays. Lees hier goed de omschrijvingen van om te ontdekken waar het specifieke middel voor geschikt is. Zo zijn er middelen die zorgen dat jouw kleding wind- en waterdicht blijven, terwijl een ander middel geschikt is om nare geurtjes te verwijderen uit je schoenen.

Ten slotte vind je hier verschillende portemonnees en lunchboxen. De lunchboxen zijn voorzien van een gel-voering die, wanneer je deze van tevoren invriest, zorgt dat jouw lunch goed koud blijft. De lunchtasjes zijn voorzien van een groot vak en een voorvak, beiden met een ritssluiting.

Tip

Iedere accessoire is voorzien van een uitgebreide productomschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!