Bodywarmer

Een bodywarmer is een ideaal kledingstuk als het van dat weer is waarbij je twijfelt of je nou wel of geen jas aan moet. Een bodywarmer biedt bescherming tegen wind en kou, maar bedekt niet het hele bovenlichaam. Daarnaast biedt een bodywarmer veel bewegingsvrijheid door het ontbreken van de mouwen.

Lees meer...

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen bodywarmer

Een bodywarmer is een gewatteerde, mouwloze jas welke dient als beschermende bovenkleding tegen wind en kou. Doordat de bodywarmer geen mouwen heeft heb je veel bewegingsvrijheid. Een bodywarmer kan daarom handig zijn bij diverse buitenwerkzaamheden en buitensporten. Dit kledingstuk is zeer geschikt om te dragen als het ‘net-niet weer’ is. Het is te warm om met een jas naar buiten te gaan, maar te warm om helemaal niets over je standaard bovenkleding aan te trekken. Bodywarmers hebben een volledige rits en zijn meestal voorzien van zakken. Sommige bodywarmers hebben een capuchon.

Materiaal

De meeste bodywarmers zijn gemaakt van polyamide. Polyamide is een synthetische stof die niet statisch is, vorm behoudt en het transpiratievocht naar buiten toe afvoert. Het is een duurzame en sterke stof die licht is van gewicht. Polyamide droogt snel.

Tip

Iedere bodywarmer op onze website heeft een uitgebreide productomschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.