Korte spijkerbroeken

Zodra de temperaturen stijgen, is een korte spijkerbroek natuurlijk onmisbaar! Een korte spijkerbroek heeft de uitstraling van een hippe jeans, maar zorgt toch voor voldoende frisse lucht. Met een korte spijkerbroek kun je er dus ook op de warmste dagen van het jaar stijlvol uitzien!

Lees meer...

Producten 1-24 van 88

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 88

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een korte spijkerbroek?

Of je nu op vakantie bent, een dagje uit gaat of gewoon naar school moet, een korte spijkerbroek is ideaal! Korte spijkerbroeken zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, er is dus altijd wel een geschikte korte spijkerbroek te vinden die jij lekker vindt zitten! Steeds vaker wordt spijkerstof gecombineerd met elastaan, waardoor de broek extra comfort biedt. Je kunt de korte spijkerbroek natuurlijk combineren met een basic shirt, maar je kunt je outfit ook een chique touch geven door een leuk blouse boven de korte spijkerbroek te dragen. Ook qua kleur kun je alle kanten op: kies jij voor een lichtblauwe kleur of kies jij juist voor een stoere zwarte korte spijkerbroek?

Kan ik een korte broek aan?

Het is ‘s ochtends vaak lastig om in te schatten welk weer het die dag wordt en of je dus wel een korte spijkerbroek aan kunt trekken of dat je misschien beter een lange broek kunt dragen. Het is daarom altijd verstandig om te kijken welk weer er voorspeld wordt en aan de hand daarvan je kledingkeuze te maken. Ook voor kinderen, of misschien juist voor kinderen, is het heel belangrijk om de juiste keuze te maken. In een lange broek op een warme dag zullen ze het namelijk snel te warm hebben, maar op een koudere dag kunnen ze het in een korte broek juist snel koud krijgen.