Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Casual schoenen

Door casual schoenen te dragen laat je meteen een nette en verzorgde indruk achter. Deze schoenen passen bij elke outfit en raken nooit uit de mode. Lees meer...

1-24 van 96

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-24 van 96

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Schoenen voor elke gelegenheid

Casual schoenen zijn er voor alle gelegenheden. De schoenen zijn tijdloos en kunnen onder elke outfit gedragen worden. Een groot deel van de casual schoenen is bruin of grijs, waardoor deze bij veel kleuren kleding gedragen kunnen worden. De casual schoenen zijn voorzien van goede zolen en geven dus voldoende ondersteuning om langere tijd te dragen zonder zere voeten te krijgen.

Lage en halfhoge schoenen

In ons assortiment vind je verschillende lage en halfhoge modellen. De halfhoge schoenen komen tot boven de enkel en geven dan ook meer steun aan de enkel dan de lagere schoenen. Als je last hebt van zwakke enkels raden wij je daardoor de halfhoge modellen aan. Het voordeel van de lage casual schoen is dat deze het hele jaar door gedragen kan worden onder zowel lange broeken als shorts.

Tip

Om voetklachten te voorkomen is het belangrijk de juiste maat schoenen te kopen. Kijk voordat je schoenen aanschaft in de bijbehorende maattabel. Om je schoenen zo lang mogelijk goed te houden is het belangrijk deze goed te onderhouden. Voor alles over het onderhoud van schoenen, klik hier.

Toch nog vragen over de casual schoenen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.