Pantoffels

Als je thuis komt na school of werk wil je natuurlijk het liefst je schoenen uit doen en je comfortabele pantoffels aan trekken! Er is niets heerlijker dan die warme zachte sloffen aan je voeten, het ultieme schoeisel om lekker te relaxen. Lees meer...

Producten 1-24 van 304

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 304

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zacht en warm

Pantoffels bieden veel comfort en houden je voeten warm, dit komt doordat in veel pantoffels Merino schapenwol of gewone wol gebruikt wordt. Wol is ademend en tevens isolerend, hierdoor is het dé ideale stof voor pantoffels. Naast wol worden veel pantoffels gemaakt van suède, katoen en/of polyamide.

Rubberen zool

Pantoffels zijn heerlijk om te dragen op een lazy Sunday, lekker de hele dag thuis op de bank. Maar ook als je wel even de deur uit moet, kun je sommige pantoffels gewoon aan houden! Bepaalde pantoffels hebben namelijk een rubberen zool, hiermee kun je dus prima even de hond uit laten of het vuilnis buiten zetten. En een ander voordeel van de rubberen zool is dat deze ook binnenshuis veel grip biedt, dit is natuurlijk heel handig voor mensen die slecht ter been zijn.

Tips

Vind je pantoffels iets te warm? Of vind je ze gewoon niet lekker zitten? Kies dan voor pantoffelsokken, dit zijn met badstof gevoerde sokken met een antislipzool.

Wil jij even optimaal ontspannen? Draag dan een joggingsbroek en een lekkere sweater op de pantoffels. Het enige wat je dan nog moet opzoeken is een leuke film of een fijn tijdschrift en genieten maar!