Regenlaarzen

Regenlaarzen zijn natuurlijk onmisbaar in een regenachtig land als Nederland! Regent het, maar moet je toch naar buiten? Regenlaarzen zorgen ervoor dat je voeten en de onderkant van je broek tenminste droog blijven! Regenlaarzen worden veelal gemaakt van rubber, waardoor de laarzen niet alleen waterdicht zijn, maar ook nog eens heel soepel zitten.

Lees meer...

Producten 1-24 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gekleurde regenlaarzen

Als je binnen zit is het natuurlijk niet erg als het buiten met bakken uit de lucht valt, maar de kans is groot dat je zelf liever buiten bent als het zonnetje schijnt! Vroeger werden regenlaarzen alleen gemaakt in donkere kleuren, zoals bijvoorbeeld groen, zwart, blauw en grijs. Dat is tegenwoordig gelukkig wel anders! Door rode, oranje, roze of gele regenlaarzen te dragen, word je vanzelf een stukje vrolijker en is die regen ineens een stukje minder erg.

Korte regenlaarzen versus hoge regenlaarzen

Regenlaarzen worden steeds hipper! Dat zie je niet alleen aan de verschillende kleuren, maar ook aan de verschillende hoogtes. De korte regenlaarzen zijn vooral heel populair bij dames en festivalgangers. Met korte regenlaarzen heb je dus wel het grote voordeel dat je voeten droog blijven, maar daarnaast zie je er ook nog eens heel fashionable uit! De hoge regenlaarzen bieden natuurlijk meer bescherming tegen de koude weersomstandigheden, waardoor niet alleen je voeten maar ook de onderkant van je broek droog blijft. Hoewel regenlaarzen vroeger vooral vormloos en functioneel waren, zijn de regenlaarzen nu steeds modieuzer en natuurlijk nog steeds functioneel.

Tip

De meeste regenlaarzen hebben een grof profiel aan de onderkant, waardoor de regenlaarzen veel grip bieden op natte ondergronden. De regenlaarzen zijn dan ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld te dragen tijdens een regenachtige boswandeling!