Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Wandelaccessoires

Er gaan niets boven een mooie wandeling in de natuur. Het lekker buiten zijn en bewegen zorgt voor een positieve boost energie. Om deze wandelingen nog aangenamer te maken, zijn verschillende accessoires ontwikkeld. Lees hier...

1-24 van 121

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 121

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wanneer maak je gebruik van accessoires?

In het wandelaccessoires assortiment vind je veel uiteenlopende accessoires. Zooltjes kunnen pijntjes aan de voeten voorkomen en een wandelstof of zakmes kan altijd van pas komen bij lange wandelingen door de bossen. Verder vind je verschillende middeltjes om je schoenen en kleding te onderhouden zodat zij functies als bijvoorbeeld waterdichtheid behouden worden.

Flessen

Wanneer je een stevige lange wandeling gaat maken, verlies je veel vocht. Het is dan ook belangrijk om goed te blijven drinken zodat je vochtpeil in balans blijft. Wij raden je aan een thermofles mee te nemen. De meeste thermoflessen zijn voorzien van een handige beugel zodat de fles gemakkelijk meegenomen kan worden. Thermoflessen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn daardoor goed geïsoleerd. Koude dranken blijven goed koud in deze flessen terwijl warme dranken tot wel 8 uur warm blijven.

Elke accessoire heeft een uitgebreide productomschrijving. Wanneer je toch nog vragen hebt, de klantenservice helpt je graag verder.
Slippers & Sandalen