Outdoor bodywarmer

Wanneer je wel iets over je trui of vest wilt dragen maar het te warm is voor een jas, kun je kiezen voor een bodywarmer. Dit mouwloze jack bedekt alleen de torso en biedt veel bewegingsvrijheid bij de armen. En naast dat de bodywarmer comfortabel is om te dragen, is dit ook nog een mooie aanvulling op je outfit! Lees hier...

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bescherming

De bodywarmer is een jas zonder mouwen die daardoor alleen de torso verwarmt. De torso is het deel van het lichaam dat het belangrijkst is om warm te houden aangezien vanuit de torso de rest van het lichaam verwarmd wordt. De bodywarmer beschermt tegen de kou en de wind. Sommige bodywarmers zijn voorzien van een capuchon en bij enkele daarvan is het zelfs mogelijk de capuhon op te bergen in de kraag. In de desbetreffende productomschrijving kun je lezen of het artikel een capuchon heeft.

Welke kledinglaag?

De bodywarmer kan als buitenste laag gedragen worden wanneer het buiten fris, maar droog is. Wanneer het regent kan de bodywarmer als tussenlaag worden gedragen, door er bijvoorbeeld een poncho over te dragen.

De bodywarmer is een laagdrempelige jas aangezien deze niet het hele lichaam bedekt. Hierdoor biedt de jas veel bewegingsvrijheid en heb je het niet snel ‘te’ warm.

Modieus item

De bodywarmer is dankzij de vele kleuren niet langer een suf kledingstuk, de bodywarmer kan ook als modieus item boven een stoere jeans met sneakers gedragen worden. In principe is de bodywarmer dus een comfortabele én modieuze jas.

Handig meenemen

De bodywarmers van Campagnolo worden standaard geleverd met een klein tasje waar de bodywarmer gemakkelijk in op te vouwen is. Zo is de bodywarmer overal mee naar toe te nemen zonder dat deze veel ruimte in beslag neemt.

Het materiaal

De meeste bodywarmers zijn gemaakt van polyester met een donsvulling. Deze vulling geeft een zacht en warm gevoel. Ook zijn de bodywarmers voorzien van zakken, veelal met ritssluiting of een drukknoop om handig spullen in op te kunnen bergen.

Tip

Kijk voor het wassen van de bodywarmer goed naar de wasvoorschriften en doe een aantal tennisballen bij de bodywarmer in de wasmachine. Die zorgen ervoor dat de donsvulling op zijn plaats blijft. Laat de bodywarmer daarna liggend drogen zodat de vulling niet alsnog naar beneden zakt.

Toch nog vragen over de bodywarmer? Stel ze gerust aan onze klantenservice.