Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Heuptasjes

Een heuptas is een handig en klein tasje om spullen in mee te nemen tijdens een wandeling. Een heuptasje draag je, zoals de naam al doet vermoeden, om de heupen en daardoor kun je ook tijdens het wandelen heel gemakkelijk bij al je spullen! Lees meer...

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Wat neem je mee in je heuptas?

Het is heel belangrijk om voldoende te drinken tijdens het wandelen, het is daarom handig om een flesje drinken mee te nemen. Iets te eten mag ook niet ontbreken in het tasje, al is het maar een snoepje of koekje. Omdat je niet zoveel mee kunt nemen in het heuptasje is het altijd handig om je portemonnee mee te nemen, dan kun je onderweg nog een lekker broodje of andere snack kopen. Neem daarnaast je telefoon mee voor het geval je verdwaalt.

Voordelen

Een groot voordeel van een heuptasje is dat het je schouders niet belast, hierdoor kun je vrij met je armen bewegen en word je dus niet belemmerd in je wandelbeweging. Doordat je vrij kunt blijven lopen en je schouders worden ontzien is de kans op blessures kleiner.

Op ieder gewenst moment kun je iets uit de heuptas pakken, zelfs tijdens het wandelen! Met één draai aan de tas, zit ‘ie aan de voorkant en kun je dus gemakkelijk bij je spullen zonder dat je moet stoppen.

Een ander voordeel van de heuptas is dat je wordt gedwongen om keuzes te maken in welke spullen je meeneemt en welke spullen je thuis laat. De heuptas zorgt dat je alleen meeneemt wat je écht nodig hebt, waardoor je geen overbodige dingen meeneemt en dus ook geen extra gewicht.

Nadelen

Het laatstgenoemde voordeel kan natuurlijk ook een nadeel zijn. Als je meer spullen mee wilt nemen, kun je beter voor een daypack gaan. Het heuptasje is groot genoeg voor wat kleine spulletjes, iets te eten en te drinken maar wil je bijvoorbeeld ook wat kleding meenemen, dan kun je kiezen voor een daypack.

Tip

Maak de heuptas stevig vast, het is namelijk niet de bedoeling dat de tas gaat bungelen. De heuptasjes hebben verstelbare banden, waardoor de tas altijd strak tegen het lichaam gedragen kan worden.

Verdeel de spullen goed over het tasje zodat deze niet scheef gaat hangen.

Bedenk wat je allemaal mee wilt nemen in de heuptas. Zo kun je van tevoren bepalen wat voor jou een geschikt formaat is.