Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Tennisaccessoires

Met een tennisoutfit sta je comfortabel op de tennisbaan. Maar hoe zit het met accessoires? Accessoires kunnen het plezier op de tennisbaan nog meer vergroten. Wij leggen je uit aan welke accessoires onmisbaar zijn en wat de voordelen hiervan zijn. Lees meer...

1-24 van 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Soorten accessoires

Er zijn verschillende soorten accessoires. Te denken valt aan polsbandjes, inlegzolen, trillingsdempers en tennishandschoenen. Sommige accessoires maken het op de baan comfortabeler, terwijl het gebruik van andere accessoires de kans op blessures verkleint.

Functie accessoires

Accessoires zijn er om je comfort en gemak te bieden op te tennisbaan. Polsbandjes zorgen ervoor dat zweet je handen niet kan bereiken en je kunt met het polsbandje zweet van bijvoorbeeld je voorhoofd af vegen. Daarnaast is een hoofdband geen overbodige luxe. Deze zorgt ervoor dat zweet niet in je ogen loopt tijdens het sporten.

Inlegzolen zorgen voor extra demping en ondersteuning tijdens het tennissen. Handschoenen kunnen een uitkomst bieden als je last hebt van koude handen. Daarnaast voorkomen handschoenen blaren op je handen. De tennishandschoenen zijn zo gemaakt dat je voldoende grip hebt.

Wij raden je aan een trillingsdemper te gebruiken. Deze plaats je in het racket en op het moment dat de bal het racket raakt, breekt de demper de vibratie af. Dit zorgt ervoor dat de trillingen naar je arm sterk worden verminderd waardoor de kans op een tennisarm of tenniselleboog sterk wordt verminderd.

Tip

Vergeet ook niet een bidon mee te nemen naar de baan! Voldoende drinken is van groot belang tijdens het tennissen.

Toch nog vragen over tennisaccessoires? Vraag het onze klantenservice.